ahojte kocky .... mohli by ste mi poradit ako sa mam motivovat pri chudnuti ... lebo som prestala chudnut pred 2 tyzdnami a cem opat zacat schudla som celkovo 8 kil a chcem este 7 kil ... dakujem ...a mozte mi poradit co take papkat ?
motivacia pri chudnuti
no... mojou motivaciou je oblecenie, ktore mam v skrini a nezapnem; dalej take krasne nohavice na traky, ktore nezapnem :o) a tak... ale musim zmenit svoje stravovacie navyky (najma pitny rezim). totiz vseho vsudy vypijem mozno liter... co je malo. no a chyba mi pravidelnost pohybu a stravovania... ja viem, ze az to rozbehnem, kg pojdu dole.
Každý ma motiváciu niekde inde,ale často pomôže podpora od niekoho iného.Ale skús nájsť svojho weellness trenera na stranke -odkaz odstránený-
pre mna bola motivacia v prvom rade handry! kupila som si veci, do ktorych som sa nevosla a sem tam vytiahla a obkukavala, najlepsie ked su aj riadne drahe :)
dalsia motivacia su chlapi
a este sa motivujem tak ze si dam ako wallpaper nejaku krasnu zenu, pre mna napr verona feldbusch :)
jou a motivuju ma aj diskusie o chudnuti
motivacia? ak mas kamosku ktora je tlsta si ju odfot a ked pojdes jest tak si ju daj pred seba a to ti povie ze nechcem byt ako ona
aspon ja som to tak robil a cvicil som o to este viac