Euthyrox

Príspevok v téme: Euthyrox
ladyinred

Schudnem, ak budem užívať denne hormón štítnej žľazy T3 alebo T4(Euthyrox)? Štítnu žľazu mám inak v poriadku...budem to užívať len krátkodobo, asi jeden mesiac, takže mi nepíšte že si zničím žľazu, hľadala som info na celom nete, vraj krátkodobo je to v poriadku...koľko môžem za ten mesiac schudnúť?
Ďakujem...

jajkafr

inak takýmto spôsobom môžeš dôjsť k hypertyreóze a môžeš skončiť na liekoch, ktoré budú mať opačný účinok, ako euthyrox a na druhej strane odkiaľ budeš mať euthyrox? pokiaľ viem tento liek je len na lekársky predpis... na tvojom mieste by som nehazardovala s vlastným zdravím buď rada, že si v poriadku... radšej mať pár kíl navyše, ako mať dokonalú postavu a chorôb toľko ako babička, ktorá ma 80 rokov... výzor nie je dôležitý dôležitejšie je to čo sa skrýva pod obalom

jajkafr

ladyinred
prečo chceš trepať do seba hormóny? schudnúť sa dá aj inou cestou... napr. upraviť stravu, viac sa hýbať...

marion78

ja som brala euthyrox 4 mesiace a pribrala som 15kil,takze neviem..?!aj ked ja mam znizenu cinnost stitnej..radsej hladaj inu cestu