Syn 11 ročný už od malička trpí zápachom z úst. Spočiatku sme si mysleli že to je z pokazených mliečnych zubkov. Zrejme to s tým nesúvisí, ale s trávením a pod. No neviem aké vyšetrenia sa dajú u detí robiť, a čo by mohlo byť na príčine, aká porucha tráviaceho systému?
zápach z úst
Ahoj baby! Mojej 5ročnej dcérke často zapácha z úst, už viackrát sa mi sťažovala, že keď sa dobre napapá, tak sa jej to občas vráti naspäť, ale že ju vič nepáli, nebolí, len sa jej to vráti a ona to zas, chúďa, prehltne. Asi by som mala ísť ku tomu gastroenterológovi, že? Ja už mám strach z doktorov, hlavne, čo sa týka detí, lebo vždy beháme ako blázni, na nič sa nepríde, akurát sú decká stresované, ale s týmto by som asi mala. Poraďte, prosím!!!
A keď vám toto všetko, čo písala bobka a ethel nepomôže, skúste dentálnu hygieničku.
odporúčam skúsiť detského gastroenterológa.Môže mať aj reflux-neuzavrie sa príchlopka na žalúdku a žalúdočný obsah sa pohybuje po celom pažeráku,alebo môže mať zápal žalúdka z prítomnosti helikobactera...
uz som pisala, ale to je pre dospelych tie cili papricky, davajte mu jest susene slivky, to pomaha, treba zjest tak hrst denne a zubne pasty Meridol a Elmex, dostat kupit v lekarni, tie treba striedat. Podla mojho nazoru to je od travenia, mozna od casteho brania antibiotik