mam vztah s jednym a zalubila som sa do ineho muza, co s tym

Príspevok v téme: mam vztah s jednym a zalubila som sa do ineho muza, co s tym
jojo

Ahojte vsetci..chcela by som vas poprosit o rady a zaroven o podporu...
Takze mam niekolkorocny vztah a nejako to posledne mesiace neklape...

Ale stale sme ostali spolu, zeby zvyk!
Nedavno som ale spoznala jedneho muza cez net...piseme si, teda chatujeme, piseme sms, a nedavno sa k tomu pridal aj prvy telefonat...vsetko je nadherne a obaja sme velmi zalubeni...co vsak s tym moji terajsim priatelom?? ako sa rozist, aby som mu nesposobila nejaku velku traumu? prosim poradte...dakujem

jojo

Ahojte a velmi pekne dakujem za vase nazory...som rada, ze ste ma tu nevykresli ako....velmi pekne dakujem,, som rada, ze este existuju ludia, ktori chcu uprimne pomoct a beru veci take akymi su...naozaj, este raz srdecna vdaka. ulavilo sa mi, a musim naozaj porozmyslat ako dalej, ozvem sa...ak budu nejake novinky...ale zatial to s mojim terajsim priatelom extra neklape...a s tym novym na chate, je vsetko super..i ked sme sa este nikdy nevideli...ja viem!

sany

Vieš ja si myslím,že je to len nejaký momentálny ošial z niečoho nového.Na tvojho priateľa si už zvyknutá a toto je niečo tajomné a preto aj také zaujímavé a láka ťa to.
Myslím,že to nebude nič extra.Prečo si sa s tým tvojím priateľom rozhodla rozísť až teraz?Lebo si stretla nejakú náhradu za neho ?Veď keď to je také už nič moc medzi vami mala si to spraviť dávnejšie.Zamysli sa nad tým všetkým.
Podľa mňa ťa láka len niečo nové a nie,že by v tom bolo niečo zlé v tvojom vzťahu.

vek

Ak si mlada, bez roznych vazieb s terajsim partnerom /deti, spolocne vacsie investicie/, tak sa stretni na kave s kamosom z chatu, aj viackrat, uvidis. Hmm moze mat pravdu. jasne, ze si mozno chystas dost komplikovane a konfliktne buduce dni. A mozno rozchodom sa ulavi aj tvojmu partnerovi, mozno aj on cit zmenu vo vas.

hmm

hm..ako mozes byt zalubena do niekoho, koho si este ani nevidela...To je skor laska cez pisanie...A vsimol som si ze niektori ludia su uplne ini ked pisu sms, ci chat....Si to premysli...