Mam 18 rokov :) Pred tromi mesiacmi som bola vonku s jednym chlapcom v sobotu vecer. Predtym sme sa videli raz na oslave mojej najlepsej kamaratky, prehodili sme par viet, bol zabavny.. smiali sme sa. Po oslave asi tak po mesiaci sme si zacali pisat.. chcel sa stretnut, volal ma von, stale spominal slovko rande :D sla som. Boli sme sa PRECHADZAT asi hodinu.. cely cas sme sa rozpravali, smiali, DRGAL do mna.. zo srandy.. odprevadil ma az domov ku branke. Mala som z toho dobry pocit. Potom ma volal von este parkrat ale ja som nemohla.. pisali sme si dalej.. pisal ze som skvela a aj ked sme boli von povedal mi to.. presli tri mesiace odkedy som ho naposledy videla a ja stale myslim na jeden blby vecer s nim :D Myslim, ze si mysli, ze nechcem s nim ist von, preto ma uz nikam nevola. Ja mu to ani nevycitam, lebo to tak asi vyzera.. ale nie je to tak. Akurat, ze ja nemam odvahu na to zavolat ho niekam von. A on uz zrejme zabudol, co? .. keby sa ozval nejaky chlapec/muz nech pochopim chlapske zmyslanie.. :D dakujem
bolo to rande?
hovado- kde som napisala, ze chcem s niekym chodit len preto, aby som s niekym chodila? nikde..
uhlie- a nie si ty mentalne zaostaly/a, ked si nepochopil o co tu ide? tvoj prispevok je uplne odveci, to ze niekomu nezavolam, neznamena, ze nedokazem komunikovat s ludmi. Asi si nikdy nezazil/a ten pocit, ked si s niecim nevies rady a zalezi ti na tom, tak to nechces spackat.
Ostatnym dakujem za rady.. a povzbudenie.. dodalo mi to odvahu, asi ho zavolam von ja. :)
Ak nemas odvahu zavolat mu tri mesiace aj ked chces, tak to znamena, ze nedokazes normalne komunikovat s ludmi. Nie si autisticka, alebo mentalne zaostala?
No aj sám sa tomu divím... Ale to vždy len keď sa ochladí.. Keď idem povedzme z 10°C do 22°C, tak ma zaleje pot, ale keď idem v lete povedzme 25°C v dome von na slnko, tak je to ok...
Ahoj!
No určite sa mu ozvi... Tiež som chcel ísť s veľa kamarátkami von, no keď dlho nechceli ísť (nech mali akékoľvek dôvody), tak som aj ja prestal vypytovať stretnutie...
Takže sa neboj, jednoducho sa ho opýtaj, či by nechcel ísť s Tebou na prechádzku... Nie je to nič vtieravé, však aj my chlapci sa musíme pýtať, aj keď my sa skôr bojíme odmietnutia :)
Chodit s niekym len preto aby si s niekmym chodila je chujovina jak traky... radsej bud nezadana... pochopte to, ak je niekto nezadany, tak to nie je nevyliecitelna choroba
bibi123:
zalezi aky chlapec. Ja som bol i v mladom veku taky zodpovedny, ze ked som to nemyslel vazne, tak som si radsej nic nezacinal. Bolo mi hlupe, zacinat si vztah len tak, ak to nemalo nikde viest.
Mam byvalych spoluziakov, co sme boli na strednej trieda. Pol z nich ma silne reci i ked maju partnerky a manzelky, ze maju chut na nove masko, dalsia polka su slusaci.
cawkooo....
Nosak mu napis neboj sa....
... Napis mu ze sa chces stretnut co na to odpise......
a ked nebude chciet tak to asi.....
....Znamena ze asi ma druhu alebo....
Sa na teba hnewa......ALE SKUS HO PRESVEDCIT......
Dakujem za nazory, ide o to, ze nazory kazdeho koho som sa pytala, su protichodne a ja sama neviem co mam urobit.
RrRrR- Nechcem posobit ako vtierka, a myslim si, ze vie, ze mi nie je ukradnuty.. len odhadnut tu spravnu mieru, kedy nebyt az prilis ..snaziva alebo ako to nazvat :D
Drozdík- Dlzim mu rande? Znie to pekne ale neviem ci to tak berie aj on. :D
bibi123- nieze nenasla cas za tri mesiace, ale to je doba ktoru sme sa nevideli, lebo on ma potom uz prestal volat von.
AdamKrt- o to prave ide, ze ja nemam pocit, ze to rande nevyslo, teda ja som necakala nic, sla som skoro nepripravena za 10 minut vychystana (:D) a prijemne sa to vyklbilo.
jajka001- kratke obdobie? kratke obdobie na co?
19martin87- No a tu je ten kamen urazu.. ako ho vyviest z omylu nech si to nemysli..
Niekedy by som chcela vidiet do ludskych hlav. :D :)
"Potom ma volal von este parkrat ale ja som nemohla.."
no on si to vysvetlil po svojom, tzn. že ho nechceš...
AdamKrt-ale Ty si atypicky muz... :O))) moj terajsi priatel nikdy nevedel byt sam ani tyzden a vacsina muzov sa tak chova... a chlapec v mladom veku si chce uzivat a nie minat kredit na dievca, ktore si ani na chvilu nenajde na neho cas...