Nemam rada ked ma priatel hladka po prsiach len on to volako nechce pochopit a pokusa dalej.Ako mu to mam inak povedat ze nechcem aby to robil?????Poradte....
Nemam rada........
baby a potom sa cudujte, preco ma tolko muzov milenky...
tiez to nemam rada z toho dovodu,ze prsia su citlive.Vzdy som mu odsunuly ruky a pochopil,uz to nerobi.
a toto je este lepsie, ...kompliment
Vyves si tam cedulu "Sukromny majetok, pristup povoleny len so suhlasom majitela". Alebo nieco podobne.
... to sa mi paci, to....tresni mu pohlave a prestane, ...
Jajka,
tresnutie po hlave bolo myslene ako zart (aspon u mna), nie akoze to ma urobit naozaj
to je fakt, sprav to tak ako ti vravi slobodna. oni su trochu "inak" chapavi, niekedy :)polopatisticky. dat mu po hlave nie je az take ucinne, bral by to ako odmietanie seba a nepochopil by to
čudné a prečo to nemáš rada? Pre mňa nepochopiteľné, pretože pre mňa je to veľmi príjemné.
Jedinú radu ti dám- nerob druhým to, čo nechceš aby robili tebe. Čiže začni robiť priateľovi to, o čom vieš, že nemá rád a keď sa ohradí, tak mu povedz- "Vidíš a ja nemám rada, keď ma hladkáš po prsiach a napriek tomu to robíš". Muži najlepšie fungujú vizuálnej úrovni než na verbálnej.
:-)), nuz asi to budes musiet nakoniec spravit, ak si inak neda povedat
ja som mala ten isty problem, aj moj manzel to rad robil, nuz v intimnych chvilach som to mala rada, ale on ma chytal za prsia skoro vzdy, ked som isla okolo, co som tiez potom uz casom neznasala, najhorsie to bolo, ked som bola tehotna a prsia boli citlivejsie, neviem Ti pporadit, lebo aj on to robieval aj napriek mojim protestom, asi mu budes fakt musiet tresnut po hlave :-))
Tresni mu po hlave a prestane :)