s priatelom sme spolu 10 mesiacov,v podstate je nam spolu dobre,je mily,sarmantny,rozumemie si ma podobne nazory,vela sa spolu nasmejeme..len co sa tyka prejavovov emocii je to horsie..nikdy mi nepovedal ze ma ma rad,ze mi chybam,ze na mna mysli,ani mi to nikdy nenapisal...co je horsie,nedokaze nA to ani odpovedat..co sa tyka neverbalnych prejavov,je to ovela lepsie,rad ma obijma bozkova tuli sa ku mne...ked som mu to vsak povedala ze je prilis chladny,tak mi odpovedal ze keby necche,so mnou nie je..co si o tom myslite?:/
nedostatok emocii vo vztahu,da sa tomu povedat vobec láska?:(
ja som zena a mam problem povedat hocikomu,ze ho mam rada...ja neviem, ale nerada davam city najavo pred inymi.niekedy ich prejavim,ale to len fakt pri niekom koho poznam....navyse, ja sa nerada objimam a bozkavam ,cize to je este horsi pripad ako tvoj priatel :( niekedy zo srandy zvyknem hovorit ,ze mam narusenu 4.cakru resp. ascendent v skorpionovi :D ps-nemam vztah.
ja som to mala tiez podobne,dockala som sa prveho lubim ta vo vztahu az po roku a pol..priatel dnes uz manzel sa vtedy dost opil na jednej akcii a ako som ho vliekla domov sa rozplakal ze ma strasne lubi a ze ma necchce nikdy stratit..dnes sme spolu sedem rokov,tri roky sme manzelia,a celkovo mi ze ma lubi povedal asi tri krat...viem ze pre niekoho je to malo,ale mne staci ze to vidim v jeho ociach a skutkoch..cize asi tolko..
to nie je tvoja prehnana narocnost, je to prirodzena potreba citit, ze mu na tebe zalezi, ze ta ma rad, pocut to z jeho ust...no plati to co som napisal nizsie, kazdy dava svoje city najavo inak a je vzdy lepsie ked je to takto ako keby ti niekto od rana do vecera vravel ako ta miluje a slova by sa neodzrkadlovali v skutkoch
rony,myslim ze mas pravdu...inak som snim stastná a velmi,tak nebudem spekulovat nad malickostami.je to moj prvy vztah,tak mozno preto som narocna:D
myslim si ze to je u chlapov normalne :) horsie by bolo keby sa netulil, neboj mozno to potrva dlhy cas ale raz ti lasku vyzna :))
to nie je v slovach...ci ta ma rad musis citit aj bez toho aby ti to vravel...chapem, zeby si to chcela pocut, ale je to pre teba az tak dolezite?...ak ano tak si najdi takeho co ti to hovorit bude, ale aj u neho by ti casom nieco chybalo, vadilo
"Len preto, že ťa niekto nemiluje tak, ako by si to chcela, neznamená, že ťa nemiluje ako najviac vie"
janab,dakujem za nazor som kludnejsia:Dnemozem povedat,ze z jeho strany nic necitim,ked som bola teraz chora prikladne sa o mna staral,chudak sa nakazil:Dasi len zbytocne pochybujem,kedze nic ine mu nemozem vycitat:)
Myslím si, že ak ti prejavuje lásku fyzicky a nevie ju prejaviť verbálne, to neznamená, že ťa nemiluje. Je veľa mužov, ktorí nevedia prejaviť slovami lásku..možno to pramení z výchovy, kde téma lásky a prejavov bola tabu..ale ak túži po tebe telesne, tak určite k tebe niečo cíti, ak je rád v tvojej blízkosti, pohladí, objíme, viete sa smiať..treba ho brať takého aký je, možno sa to časom aj naučí povedať..to čarovné "milujem ťa"..