Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Millujem zenateho chlapa

Príspevok v téme: Millujem zenateho chlapa
vilaamalka

vsetko sa to zacalo ked sm pracovala v jednom discobare v zahranici ako konzumentka. Prisel tam nase usmiali sme sa jeden na druheho, a vybral si ma na konzumaciu. Rozpravat sme sa mali vzdy o com a takto prechadzali dni az sme sa jedneho dna pobozkali..najprv mala pusa, kt neznamena skoro nic... potom po nejakom case som sa uz na neho zamotavala, a raz ked ma viezol domov sa spytal ci neostanem este 5min..z 5min bola hodina pri mori.. pstupom casu bolo z hodiny viac hodin a prve vacsie zblizenie.. vtedy sa mi tam rozreval ze to nemoze urbobit ze ma zenu a ze nikdy nic taketo sa mu nestalo.. vravim ze dobre,kedze zadana som aj ja:(( avsak na dalsi den z toho bolo uz milovanie u neho doma a takto to pokracovalo stale.. zalubila som sa a neviem cco robit.. teraz som uz spat doma ale kazdy vecer a rano mi vola.. ze nevie co sa stalo ale ze sa taktiez zalubil a nevie co mmntalne robit..ja este studujem na VS a deli nas vzdialenost 1400 km.. ale som uz zufala myslim nanho den noc..a neviem ako dalej...:((((

janab

Možno mu krivdíme, ale to všetko si musí prebrať dotyčná sama ..no a neviem, či sľub, že príde, aj splní..či tam nebude...ale...určite ale za pár hodín človeka neprečítate..a tak ako bolo už napísané, nemá šancu spoznať ho na diáľku..nič o nom nebude vedieť, len to, čo on jej povie..

vsevedka

ze je laska slepa, sa znova raz potvrdilo, ved si vysokoskolacka, takze si vies spocitat 2+2 ..

kludne verim, ze je on teraz do teba zamilovany a jeho city opatujes, ale co ak sa zamiluje on za rok, ci dva, alebo aj skor znova? Predsa musel byt do svojej terajsej manzelky velmi zamilovany, ked to vyustilo az do manzelstva, nic ho predsa nenutilo, ziadne zavazky, ze by to urobil preto, ze spolu cakaju dieta, cize tam nebol ziadny pocit spoluzodpovednosti, ale aj vtedy len "cista" laska

a po styroch rokoch si asi nemaju spolu co povedat, kedze sa chodil po nociach rozpravat s tebou a ako pises zjavne to len pri tom rozpravani neostalo..

verim, ze vam je spolu teraz krasne, ze obidvaja mate pocit, ze ste jeden pre druheho stvoreni, proste osudovana laska,

lenze je vam spolu tak dobre preto, ze nie ste spolu 24 hodin denne, ze neriesite spolu problemy, ktore by pri permanentnom spoluziti zarucene nastali

takymto vztahom nielenze ublizujes jeho manzelke, ale najma sama sebe, ak mas pocit, ze proste bez neho nemozes byt ostan s nim, ale celkom urcite nepocitaj do buducna s nim ako so svojim zivotnym partnerom, ustris si vela slz, proste ber ho ako spestrenie zivota,a snaz sa od neho citovo pomaly odstrihnut

on je na tom urcite lepsie, ma manzelku a domov, kde sa ma kde vratit a milenku predpokladam atraktivnu, prijemnu vysokoskolacku, teda teba, proste profituje on, jeden den sice zo seba vytlacil slzicky, akoze hlas svedomia, ze co to svojem milovanej manzelke robi, ale kde je hlas jeho svedomia, teraz?

uprednostnuje prijemne stretnutia, kde sa moze vyrozpravat a zrejme i perfektny sex, lebo unho doma, to uz nebolo nic nove a zasiahla ich zivot mozno trochu rutina a stereotip, ktory si mu ty pomohla rosvirit, pri vasich stretnutiach

kafe

A tiež, myslím si, že ten chlapec to na teba pekne hrá. Divadielko. Len si to tak vezmi - večer sa baví v baroch, zbalil ťa tam, to si myslíš, že si jediná do ktorej sa "zaľúbil"? Ojoj, takých ktoré ľúbil pred tebou a ktoré bude neskutočne milovať po tebe, takých je veľa.. tak sa zaraď do háremu a buď len jednou z mnohých.

kafe

Hmm.. rozprávali ste sa, pobozkali, došlo k sexu.. ale skutočne máš pocit, že toho chlapa poznáš? Boli ste už spolu niekedy 24h? Okrem kecania, zažili ste spolu niečo? Ono pri rozprávaní sa dá natlačiť strašne veľa kalerábov do hlavy. Podľa mňa si sa zaľúbila do chlapa, ktorého vôbec nepoznáš a nemáš šancu spoznať.
A čo máš teraz robiť? TERAZ už nič. Trp. Keby si mala rozum, a keby on chcel, tak to stopnete obaja na začiatku (veď si zadaná vraj). Načo sa ženatý chlap a zadaná kočka rozprávajú spolu po nociach.. to fakt nechápem. Veď to je nad slnko jasnešie, ako to bude pokračovať.. ale chceli ste to obaja.. tak máte čo ste chceli. Trápenie, trochu rozptýlenia v sexe a to je asi tak všetko.

janab

Ak sa ozaj jedná o južana, tak by si ozaj mala trochu byť obozretná. Vieš, tie ich city sú také presne ako to more..príliv a odliv...a ešte ma možno na tom všetkom zaráža, že prečo si súhlasila s tým, že sa budete milovať u neho doma, ked si vedela,že je ženatý?..to sa nerobí...mám priateľky, ktoré oblbli tak donchuani v Taliansku a v Chorvátsku..všetko možné natárali, aj prišli na Slovensko, aj zaplatili dovolenku v Tatrách, aj sa pomilovali..nakoniec vyšli najavo isté skutočnosti, ktoré boli zahmlievané..vykľuli sa z nich otcovia rodín, autá požičané z požičovní a ich manželky nemali ani potuchy o ničom..takže bacha, aby si nenaletela a zbytočne sa budeš trápiť a veriť ilúziám a vlastne budeš zbytočne strácať čas..

klementa

aká si naivná!!! ešte napíš, že je to grék, alebo iný južan :-))) každý z nich si chce užiť. ešte si trochu používa a potom pôjde kade ľahšie. taká husička sa vždy nájde...

janab

..a nebud smutná..láska je predsa nádherná vec, ked je opätovaná..teš sa na chvílu, ked bude pri tebe a nemyslím si, že ho nemôžeš mať...môžeš ho mať..

janab

Možno sa fakt silne zamiloval. Rozchody bolia, takže ak sa rozhodne rozviesť, tak to pre neho bude ťažké, hoci nemá deti, ale o to bude mať menej problémov. S tým štúdiom má pravdu, mala by si doštudovať a bolo by treba viac tráviť s ním času, aby si ho lepšie spoznávala..láska na diaľku je veľmi zraniteľná tým, že ste daleko a nemáte prehľad jeden o druhom..ani ste nemali čas sa spoznávať a tu môže v budúcnosti nastať problém, takže ked príde, tak rozpitvať pre a proti ..a ako si to on dalej predstavuje..to je dôležité počuť..možno je to tvoj osudový muž..ktovie.

vilaamalka

zenaty je 4roky a deti nema... ptom mi povedal ze on sa rozvedie ale ze si musim byt ja ista ze ho milujem.. potom zas ze mam najprv dostudovat a nepokazit si buducnst..za mesiac ma ma prist navstivit na 3dni.. a vsetko to chceme prediskutovat.. no ale aj tak som z neho zufala... fakt zacinam verit tomu citatu ze najbolestivejsie je vedla niekoho sediet .niekoho sa len tak dotykat ,plakat pre niekoho po nociach a vediet ze ho nikdy nemozes MAT....