Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Millujem zenateho chlapa

Príspevok v téme: Millujem zenateho chlapa
vilaamalka

vsetko sa to zacalo ked sm pracovala v jednom discobare v zahranici ako konzumentka. Prisel tam nase usmiali sme sa jeden na druheho, a vybral si ma na konzumaciu. Rozpravat sme sa mali vzdy o com a takto prechadzali dni az sme sa jedneho dna pobozkali..najprv mala pusa, kt neznamena skoro nic... potom po nejakom case som sa uz na neho zamotavala, a raz ked ma viezol domov sa spytal ci neostanem este 5min..z 5min bola hodina pri mori.. pstupom casu bolo z hodiny viac hodin a prve vacsie zblizenie.. vtedy sa mi tam rozreval ze to nemoze urbobit ze ma zenu a ze nikdy nic taketo sa mu nestalo.. vravim ze dobre,kedze zadana som aj ja:(( avsak na dalsi den z toho bolo uz milovanie u neho doma a takto to pokracovalo stale.. zalubila som sa a neviem cco robit.. teraz som uz spat doma ale kazdy vecer a rano mi vola.. ze nevie co sa stalo ale ze sa taktiez zalubil a nevie co mmntalne robit..ja este studujem na VS a deli nas vzdialenost 1400 km.. ale som uz zufala myslim nanho den noc..a neviem ako dalej...:((((

elsa5.5

frenk,no moje nervy ako ju môžeš milovať ked ju podvádzaš?to mi nehovor....,čo máš robiť rozved sa s ňou a už ju viac netráp užívaj si,ale normálny vzťah nehľadaj.....,z toho sa nedá vyliečiť to nie je choroba si záletník a to sa liečiť nedá....

frenk007

Ahoj,som chlap pracujem ako sofer a moja zena nic netusi.Podvadzam ju dlho.Je to len taky vylet a ulet mne to vyhovuje ano som arogantny,sebec myslite si. No nemozem inak pacia sa my mlade kocky vsak mrkva moja. Sem tam jej nieco kupim,zeplatim a sme spokojny .Vjem ,ze ma zena miluje a mam aj deti no ako by som im vysvetlil,ze to potrebujem proste potrebujem. Uz som sa aj liecil,ale zalubil som sa aj do tej psychoterapeutky.Mam rad ked ich balim no svoju zenu milujem tak co mam robit?Vy..?

janab

Mojej kolegyni dcéra si tajne zobrala araba. Dnes majú 4 deti, on vysoké postavenie, veľký dom, drahé auto..proste jej to vyšlo...sú aj také prípady.

t333

hlavne my vy baby povedzte co na tych cudzincoch vidite.
mne sa zda uplne nepochopitelne, ze niekto chce zit s clovekom, ktory nehovorijeho rodnym jazykom.
a niekto sa tu este bude zaoberat clovekom ktory je 1400 km daleko a navyse zenaty...
neviem ci sa mam smiat alebo plakat...

janab

isabella,

aj ja poznám taký prípad..mal milenku,ktorá sa kvôli nemu rozviedla a čakala, že to spraví aj on..čakala 17 rokov a nič..potom dostal infarkt a čuduje sa svete, zostal so ženou, postavili si dom na staré kolená a užívajú si spoločnú starobu..a tá milenka?..dodnes nevie pochopiť ako jej to ten milujúci muž mohol urobiť..snád je pre nu len možno šťastím, že nech sa s chorým mužom trápi jeho zákonitá...aj také prípady sa v živote stávajú...len čo ohrdnutá milenka, ktorá na starobu zostane asi sama?..

wowo1

tak nech pride, a uvidis.a uvidis ci sa rozvedie.daj mu a sebe nejaky termin napr rok..maximalne.na to ma dost casu aby sa rozhodol.ty o tom nerozhodujes predsta on sa musis rozviest ,tak co sa ty trapis?pockaj.Kto vie ci jeho zena nieco tusi,,bavil sa o tom s nou? ci asi nie..naliehaj na rozvod a uvidis ako zacne cukat

leninka

Prečo by musel aj on k takým patriť? Moja sesternica je šťastne vydatá za zahraničného muža a majú bábo... Sú veľmi šťastní a budú sa sťahovať... Nie všetci sú využivačný... A Ty sama sa musíš rozhodnúť... Ja osobne som bola vydatá a rozviedla som sa, lebo "manžel" sa nezaujímal a ja som sa zaľúbila do muža, pri ktorom som si úplne istá, že ho ľúbim a chcem s ním byť, aj napriek prekážkam, ktoré sa snažíme spolu prekonávať.
Je to strach, čo a ako robiť. Láska je zložitá. A o to ide.

isabella

od zenateho rychlo prec pokial nie je minimalne v rozvodovom konani a hlavne ak je zo zahranicia... mozes si usetrit kopu trapenia, poznam jeden pripad zenaty-milenka... roky ju oblboval a sluboval, ze sa rozvedie a ako to dopadlo? ona je psychicky na dne a on si po tom ako ho to omrzelo dalej naziva svoj manzelsky zivot... a to nebol ani cudzinec...