viem ze tato tema tu nepatri, ale najviac ludi chodi prave do tejto temy...
potrebovala by som pomoct...s priatelom sme sa pohadali, ja som mu aj volala a som povedala, ze sme sa nepochopili...no teraz sa hra na urazeneho uz treti den..
bola som von s kamaratom a uvedomila som si par veci...je nieco zle na tom, chciet aby ma odprevadil domov??? pomoct s taskou? alebo ze zena vchadza do vytahu prva a nie muz??? zacinam mat pocit, ze kamarati si ma viac vazia ako on...
na zaciatku vztahu to take nebolo, stale ma odprevadzal domov, kazdy mesiac sme oslavovali vyrocie...teraz je to take ze pomaly zabudne...
na vianoce som ani nic nedostala a ani jeho rodicia, lebo nestihol kupit...sice rodicia mu povedali ze nech uz nekupuje, ale na jeho mieste by som aj tak kupila...pride mi divne od niekoho potom prijimat darcek ked on sam nekupil pre svoju nezodpovednost...na narodky som tiez nic nedostala aj to mu trvalo mesiac kym mi zablahozelal...a vyrocie ani nehovorim..kupila som mu darcek on povedal ze nestihol ci sa nejako vyhovoril...na veceru ma akoze pozval len to nepovedal ked som sla platit tak povedal ze netreba a ja ze ved hej...a on no dobre som myslel ze ta pozvem...to co ma byt??? tak ked ma chcel pozvat tak ma pozve a nie si to potom rozmysli...
ako mu to mam povedat, aby som ho neurazila?? a ako mu mam povedat, ze mam pocit ze mu na mne nezalezi resp. ze mam pocit ze si ma nevazi? je nieco zle na tom, ze nieco take od neho chcem???