ako mu to povedat?

Príspevok v téme: ako mu to povedat?
ellyy

viem ze tato tema tu nepatri, ale najviac ludi chodi prave do tejto temy...

potrebovala by som pomoct...s priatelom sme sa pohadali, ja som mu aj volala a som povedala, ze sme sa nepochopili...no teraz sa hra na urazeneho uz treti den..
bola som von s kamaratom a uvedomila som si par veci...je nieco zle na tom, chciet aby ma odprevadil domov??? pomoct s taskou? alebo ze zena vchadza do vytahu prva a nie muz??? zacinam mat pocit, ze kamarati si ma viac vazia ako on...

na zaciatku vztahu to take nebolo, stale ma odprevadzal domov, kazdy mesiac sme oslavovali vyrocie...teraz je to take ze pomaly zabudne...
na vianoce som ani nic nedostala a ani jeho rodicia, lebo nestihol kupit...sice rodicia mu povedali ze nech uz nekupuje, ale na jeho mieste by som aj tak kupila...pride mi divne od niekoho potom prijimat darcek ked on sam nekupil pre svoju nezodpovednost...na narodky som tiez nic nedostala aj to mu trvalo mesiac kym mi zablahozelal...a vyrocie ani nehovorim..kupila som mu darcek on povedal ze nestihol ci sa nejako vyhovoril...na veceru ma akoze pozval len to nepovedal ked som sla platit tak povedal ze netreba a ja ze ved hej...a on no dobre som myslel ze ta pozvem...to co ma byt??? tak ked ma chcel pozvat tak ma pozve a nie si to potom rozmysli...

ako mu to mam povedat, aby som ho neurazila?? a ako mu mam povedat, ze mam pocit ze mu na mne nezalezi resp. ze mam pocit ze si ma nevazi? je nieco zle na tom, ze nieco take od neho chcem???

AdamKrt

To je len priorita toho, ci Ti je prijemnejsia predstava napr. ze Pharmatex zlyha, napr. zanesenim mydla, alebo mas este lepsiu istotu s kondomom naviac. Doktor na Pharmatex.cz hovoril napr. ze namacanie penisu do vody na zlepsenie klzania, ked uz pharmatex vysycha moze byt problem, ale nevadilo mu, ze priatelka ma napr. mokry orgazmus a v podstate to namacanie do vody je postatne, ale podstatne menej tekutiny, ako mnozstvo stavicky, co vypusti priatelka...

Takze istota je istota, vyrobca nepocita s kazdou alternativou. Oni pisu napr. ze ucinok je 10 hodin a staci, ze sa pouzije druha davka pharmatexu az vtedy, akoby sa pouzival kondom. Myslene po ejakulacii. Lenze, ak sa niekto miluje trebars 2-3-4 hodiny, uz po pol hodinke aktivneho milovania nam to vyschne... Kym ini ludia sa stazuju, ze je to moc mastne a vyteka to.

Vyrobcovia tiez radi prehanaju a realita byva vacsinou niekde uprostred. Preto volim radsej vacsiu istotu. Mne to zas az tak s gumkou nevadi...

eeii

uhm, tak tak teda.. som tam zaregistrovala v navode slovo "kondomy" ze sa nemozu s tym kombinovat, ale asi to pridavne meno mi potom usla :) dik, dobre vediet. no stale tu zostava ten pocit iny, nez pharmatex+prerusovana, ked tam ten kondom nie je (prijemnejsie.prijemnejsie. a tak)

AdamKrt

To je nejaka hlupost, co som este pred vyse rokom cital navod, tak si nepamatam, ze by tam nieco take bolo. Mozes sa informovat kludne aj v online poradni na www.pharmatex.cz.

Pouzivame Pharmatex i s kondomom a neviem o tom, ze by sa sa nejak znizila jeho ucinnost.

Jedine, co sa NESMIE pouzivat s Pharmatexom je druh kondomov, ktore maju v sebe nejaku spermicidnu latku. Cize bezne kondomy napustene silikonovym olejom neni problem.

eeii

v navode sa pise, ze pharmatex sa nema pouzivat v kombinacii s kondomom. znizuje kvalitu kondomu a je vacsia prevdepodobnost, ze praskne.
je jednoduchsie (a nie je to lizat zmrzlinu cez sklo) ak je to v kombinacii s prerusovanou sulozou.simple.
kazdy tu vravi,ze v kombinacii s kondomom je to super safe. je to len zbytocne na obtiaz, ked to znizuje jeho kvalitu.

AdamKrt

ellyy:

pharmatex neni hormonalna antikoncepcia. Je to cipok, ktory sa rozpusti, alebo gel. Gel ma rychlejsi ucinok. Zahlienuje otvor v krcku maternice a sposobi, ze spermie sa prestanu pohybovat. Nenarusuje vnutorne prostredie posvy. Nepohyblive spermie nemozu oplodnit vajicko. Nedostanu sa cez zalepeny krcok maternice. Mozes to pouzivat samostatne, ak dodrzujes navod. Alebo v kombinacii s kondomom mas klud, ak sa pretrhne kondom. Nepchas do seba ziadne hormony. Dokonca to dokaze nicit niektore druhy mikoz v posve. Niekomu mozno vadi, ze to trochu vyteka z posvy, ale staci sa utriet servitkou. Nam sa to zase zda nie az take, ze by to vytekalo potom, pretoze s partnerkou to poriadne vymilujeme, ze nakoniec uz nema co z nej vytekat :)

ellyy

ja viem ze ta tabletka je svinstvo, aj som si o tom precitala, dufam ze uz ju nikdy nebudem musiet brat :-((( sme spolu pomaly 4 roky a zatial sa nam to nikdy nestalo...a ja nemozem brat normalnu antikoncepciu...

AdamKrt

ellyy: hovoris to tak, ako keby si si dala pohar vody. Ta tabletka je hrozne svinstvo. Na buduce to radsej kombinujte napr. s Pharmatexom a nemas problem...