??????......??????

t333

odpoved,
a co povies na to, ze tych chalanov ktorych stretava na diskotekach moze v pohode stretnut v telocvicni, v praci, v skole... ?
to akoze ked su na diskoteke tak to nie su dobri chalani, ale v praci uz hej?

odpoved

Ach Brenda, je to naozaj ťažké, mám dospelého syna a ten tvrdí to isté čo Ty, o opačnom pohlaví, že je problém nájsť rozumné dievča. Ten nechodí na diskotéky, toho sa dá nájsť v práci, alebo v telocvični.

Brenda

bibi123
tak to mas velku pravdu ako hej su na diskotekach normalny chalani ale je ich veeeeelmi malo....a to by som musela za jeden vecer obehat vsetky diskoteky aby som takeho spoznala lebo vecsina je tam z priatelkou a podobne...alebo sa mi paci varianta ze spoznat chalana cez kamaratou to je podla mna najlepsi sposob...lebo cez napr internet je to komplikovane lebo nepoznas toho dotycneho nevies ako sa sprava ci je normalny a tak take veci...sice vidis fotky ale tie zvyknu vo vecsine zkreslovat a este to ze ti napise svoje meno zaluby a tak je sice pekne ale na co ti budu tie informacie ked sa spoznate a nesadnete si?ja ked som sa stretavala teoreticky sa znova asi zacnem stretavat tak vecsinou ten dotycny sa uz neozval ale niektory boli kamarati somnou ked som sa im napr nepacila...a co si este myslite o stretavani sa cez internet??

bibi123

keko37-myslim si, ze tu Ta uz vsetci velmi dobre pozname a ak sa holka neozve, tak vyhrala v loterii:O)))
Brenda-myslim si, ze osud nas sam zavedie k tomu pravemu, takze neodmietaj ziadne prilozitosti, kde spoznas novych ludi-novi ludia, nove kontakty, novi muzi, ich novi kamarati... na tej diskoteke je to zlozite, bud su tam muzi opity, alebo v tlupe kamaratov, takze sa nespravaju prirodzene, ale ako "frajeri", najlepsie je sa zoznamit na pracovicku, kurze angl. jazyka, skole, na urade, poste sa zacnes v dlhej rade s nejakym chalanom rozpravat...