Ahojte dievcata..:) potrebovala by som trosku poradit..mam mastnu plet..uz dlho sa rozhodujem aky make up si kupit, ale stale som na nic neprisla..mala som vyskusane od maybelline, loreal, astor..bohuzial mi moc nesedeli..aky make up najviac vyhovoval vam..?
prosim o pomoc pri vybere make upu
No ja mám problémovú pleť a používam Affinitone a púder mám od Essence, a som veľmi spokojná:-)
a ked si ho budes kupovat,tak ten s bielou pumpickou,presny nazov : max faktor second skin colour adapt
Karolina.
ja neviem kolko stoji,ma ho teta a ona je tmavsi typ a ja som skor bleda..ale on sa mi normalne prisposobil..tento makeup si viecere kamosky chvalia a stoji snad okolo tych 15€..pocitam tak
tak odtien to uz ti neporadim, to si musis nejak namixovat:D aj ja niekedy miesam viac makepov cez seba a niekedy sa to aj podari a dosiahnem co chcem :D
mortisia..second skin od max factoru je drahy.?
no vacsi problem mam s odtienom..nie som moc bleda..tak nejaky stred..vzdy mam tendenciu si kupit tmavsi make up a potom som oranzova..:D od affinitone mam velmi svetly a zmiesala som to s tmavym od loreal..teda hrozne daco..:D
max factor second skin
-tento je dokonaly
tak potom neviem, ten mne dost vyhovuje celkom zakryje to co ma:). alebo si davaj puder ked sa moc lesknes...
ten ani moc nie..:(
maybelline Affinitone ...ten nevyhovuje??