ahojte prosim vas pekne poradte mi aj ,,tvrdými,, slovami ako sa mam zmenit strasne mi vadi moja povaha jedna a tá ista vec sa mi stala 4 krát v autobuse sa mi stretol pohlad s chlapcom potom sme si zacali pisat na facebooku povedal mi ze som v pohode zaujala som ho mojimi ,,recami,, a podobné lichotky ptoom sme sa videli ze sme isli proste vedla semba a ja som nemala ani odvahu ho pozdravit iba som sa strapnila a pred jednym stých 4 som dokonca odbocila z cesty a on to videl ako zrychlujem a urazil sa ako to zmenit???
prečo som taká a ako to mám zmenit?? :/
a sa neboj sak z teba neodhryzne
tak nabuduce sa nezlakni a normalne s nim komunikuj
ked som s kamoskamy spoluziakmy s rodinou s ludmi ktorych dlhsie poznam tak je vsetko v pohde nasmejeme sa a proste ziadny strach ale ked citim ze ma niekto mozno aj zaujem tak sa asi zlaknem ja neviem a on pozdravil lenze ja som tak rychlo presla ze nebola sanca nic viac powedat
bud sama sebou, nemozes sa hanbit...k comu ti to pomoze?? budes s nim kecat o tom co pride...ziadna veda
nemas socialnu fobiu? zmenis sa tak ze naberies odvahu. musis si zvysit viac sebavedomie. chodit viac medzi ludi.
a on ta pozdravil?
ja aj ked si powiem ze pozdravim tak to bud neurobim a ked ano tak co ked sa dalej prihovori co potom :?
Nabuduce ho pozdrav.
nabuduce ked ho stretnes, usmej sa nanho a pozdrav ho:)
iba ja mam take stastie ze aj tu ma ignoruje kazdy :/