Kto by vedel poradiť?

Príspevok v téme: Kto by vedel poradiť?
...

Ahoj,môj partner má problém ejakulovať. Bol už aj pri urológovi, dokonca mu predpísal nejaké lieky ale aj tak mu to nepomohlo. Pri vyšetrení mu nič nezistil. Problém v tom že by som ho nevzrušovala určite nie je. Len, keď je vo mne nikdy sa nedokáže urobiť. Ak mu ho napríklad honím tak po polhodine sa väčšinou urobí, ale keby to mal ešte aj oddaľovať tak neviem. Prosím neviete mi nejako poradiť?

AdamKrt

Tiez by sa dalo tomu pomoct, pokial nebudete mat obaja nic proti. Urobit napr. partnerovi masaz prostaty. Robi sa to prstom cez konecnik. Samozrejmostou je hygiena, lubrikacia a uvolnenie. Pri sulozi, ci masturbacii je vlastne nepriamo stimulovana i prostata.

Ak nie su vzruchy dostatocne silne, bolo by mozne vydrazdit to masazou prostaty, alias muzskeho bodu G. Ked bude vydrazdeny, potom skusit klasicky sex.

V podstate Tvoj priatel nema problem, len si ho sam robi, ked ma blok. Staci, ak sa nauci dokonale sa uvolnit a nemal by byt problem.

Mozete pouzit i rozne lubrikacne gely na zvysenie citlivosti.

AdamKrt

Su rozne stupne uvolnenia. Ma problem s uvolnenim. Inak by sa dokazal urobit aj v Tebe. Jedna vec je, ze Ti moze pripadat uplne v pohode, druha vec je, ze moze mat rozne obavy. Trebars zo vztahu, ze partnerka otehotnie, ci rozne ine. Napr. stres, problemy v praci atd.

Jeho svaly potom nie su uplne uvolnene, je krcovity, mysel bludi vsemozne zamestnana myslienkami.

Je dobre uvolnit sa, relaxovat a svoje myslienky sustredit len na ten pekny pocit, vsetko ostatne prestat vnimat.

Na uvolnenie si moze dat poharik cerveneho vina. Ak znesie viac, tak i druhy, ale viac uz nie. Pripadne ak by bol vino problem tak caj z materiny dusky a medovky. Najdite si dostatok casu a nerusene miesto.

Ak ho chces podporit, skus kegelovymi cvikmi sa naucit ovladat svaly panvoveho dna a potom mozes pri styku stlacit tieto svaly a on bude mat uzsi priestor v posve. Na uvolnenie - mozete si kupit aromalampu a dat do nej nejaku uvolnujucu silicu, alebo proste vonu, ktora sa mu paci. Pozor vsak, nie tazke vone ani prilis nasladle. Pustit si na pozadi tichucko relaxacnu hudbu a dlhsie sa venovat predohre jeden druhemu. Potom poskytnut jeden druhemu telove masaze, dopriat si relaxacny kupel vo vani napustenej trebars ukludnujucou magneziovou solou, na vrchu pena.
--------------
Myslis si napr. ze je uvolneny, alebo Ty ? Skus si vopchat prst, alebo jemu do analneho otvoru a uvidis, ako je napr. ritny zvierac zovrety. Ked sa clovek nauci poriadne uvolnit, dokaze uvolnit aj svaly, ktore ma podvedome zatnute...

Druha vec je, ze pokial sa nesustredi na prezitok, ale na to, ze sa musi urobit a neurobi sa, to ho este viac stresuje a viac zablokuje.

Partner moze mat aj nedostatok urcitych vitaminov. Neni zle si doplnat napr. vitamin C, E, selen, zinok, radu vitaminov skupiny B. Pre nervovu sustavu zase horcik /magnezium/... Pri jeho nedostatku by to mohlo negativne ovplyvnovat vzruchy. Samozrejmostou by malo byt dost rozneho ovocia, zeleniny, aby dostal do tela enzymy.

...

Nemá žiaden problém a ani z uvoľnením. NIe som jeho prvá priaťeľka a ani prvá z ktorou tento problém má :(