Neviem schudnut

Príspevok v téme: Neviem schudnut
Andhynka

Ahojte. Volam sa Andrea. Mam 14 rokov. Chudnem uz 3 roky a schudla som 1 kg. Samozrejme vobec to nevidiet. Mam 160 cm a 59 kg. Mam siroke ramena, siroky pas, siroke boky (az moc) a pevne nohy. Najvacsi problem mam s bokmi. Velkost nohavic mam 42, co ani jedna z mojich spoluziacok nema. Skusala som uz naozaj vsetky diety. Islo to az tak, ze momentalne nejem skoro nic.
Ranajky: Cierny chlieb so salamou
Obed: Nic
Vecera: Ovocie niekedy nic

A neschudla som absolutne nic!!!! :( Pomozte, lebo ja uz toto nevydrzim... :( Matka ma chcela aj k psychologicke zobrat.... :( :( Budem vam vdacna ani neviete ako :)

Andhynka

Alena11 : Ahoj. Prosim posles mi tu dietku na mail Andhynka09@gmail.com . Budem ti velmi vdacna. A gratulujem ze sa tolko podarilo. :) TO je naozaj uzasne.

mima12

Začni oslovením profesionálneho poradcu. Váhu si upravíš pohodlne, bez hladovania, podpora po celú dobu redukcie je samozrejmosťou.

Klikni na -odkaz odstránený- a získaj zdarma návod na zdravé chudnutie bez jo-jo efektu.

Alena11

Ahoj moja mám jednu dietu po ktorej sa sachudnúť ja som mala 96kg a schudla som na 59kg ak chceš môžem ti ju poslať....

Andhynka

wiwa: Vyskusam to www.florastranky.sk . A potom dam vediet co som ako zmenila. Za 5 mesiacov 5 kg schudnut, to by bolo super kebyze sa mi to podari. :)

dominika1234: Aj ked na pokec sice moc nechodim, uz asi aj heslo som zabudla. :) Ale zaregistrujem sa a urcite ti napisem. :) Alebo, nemohla by si mi prosim na mail poslat tu dietu? Andhynka01@gmail.com je moj mail.

jaska: Jedalnicek som zmenila takto:
ranajky: nejake ovocie. (vacsinou jablka)
obed: uz zacinam jest polievky. A dnes som mala aj ryzu.
vecera: cerealie alebo tresku
Ale uz by som chcela jedalnicek uplne zmenit... Lenze zatial som nenasla nic vhodne... :) zjem aj to co by mi vobec nechutilo. Ale pre to aby som schudla urobim cokolvek. :)

Dakujem vsetkym za rady. Som moc rada, ze ste mi pomohli. :) Skusim od pondelka zmenit stravovanie. A napisem vam ci sa nieco na vahe zmenilo alebo nie :)

wiwa

Andhynka pošlem ti jednu stránku cez ktorú chudnem ja. Ja sice bojujem už so skutočnou obezitou ale darí sa mi za 5 mesiacov som schudla 5 kíl jem všetko snažím sa 5krát denne ak to nejde jem aspoň 3 krát za deň. A snažím sa všade chodiť pešo rýchlou chôdzou podstatná je pevná vôla a trpezlivosť tá sa hovorí , že ruže prináša. Bola som na endokrinológii, tiež sa mi nedarilo schudnúť ale výsledky boli ukážkové štítnu žľazu mám v najlepšom poriadku, doktorka mi povedala že minimálne 3 krát za deň mám jesť v žiadnom prípade nevynechávať raňajky a viac sa hýbať. Pred pár rokmi som navštevovala poradňu zdravia a správnej výživy, doktorka ktorú som navštevovala si skontrolovala môj jedálniček ktorý som si musela denne písať čo som kedy zjedla a povedala mi len toľko že sa stravujem správne a občas poradila, napríklad že vyprážaného by som nemala jesť viac ako 2krát do týždňa atď. jednoducho ti poradí ak budeš robiť nejaké chyby v stravovaní a odporučila mi prechádzky formou rýchlej chôdze a k tomu ešte nejaké cvičenie. Podstatou ak chceš schudnúť je mať vyšší energetický výdaj ako príjem. Môžem zaručiť že žiadne diety ti natrvalo nezaberú aj keď sa ti podarí schudnúť po čase keď z dietou skončíš priberieš všetko naspäť aj s úrokmi. A neviem či si čítala knihu od Mira Veselého ale je to super kniha dá sa prečítať aj tu na internete pošlem ti link aj na ňu. Takže stránka cez ktorú ja chudnem je na nej e-kalkulačka a vieš si tam vyrátať aj energetický príjem zapisuješ si čo a kolko kedy zješ ona ti vypočíta energetický príjem a takisto podla denných aktivít si môžeš vyrátať aj svoj energetický výdaj a spraviť si svoj plán chudnutia, podmienkou je registrácia na stránku a už môžeš so svojou e-kalkulačkou pracovať. Na stránke máš aj flora poradňu na ktorej máš dole mapku a podla toho odkial si máš tam kontakt na poradňu zdravia v blízkosti tvojho bydliska.Takže tu sú stránky ktoré by som odporučila preštudovať :
www.florastranky.sk ,
zaregistrovať sa na e-denník : www.florastranky.sk
zdrave-stravovanie.webnode.sk
a nakoniec kniha od Mira Veselého :
-odkaz odstránený-
Prajem vela šťastia a úspechov k tvojej vysnívanej postave.

dominika1234

Milá Andhynka, ja mám 16 rokov, ak Ti to pomoze, tak tiez chudnem, ale nie Tvojim sposobom, ani ziadnou diétou a schudla som uz 3 kila za 3 tyzdne. Mohli by sme sa porozprávat, a mohla by som Ti poradit co a ako mozes vylepsit. Ozvi sa mi na nick noemii na pokeci. Dakujem 

jaska

Andhynka, necuduj sa lekarke, ze ti nechce dat ziadne lieky. Ved predsa nemas OBEZITU a neviem ake BMI, aby sa to riesilo takymi brutal tabletkami! Si mladucka, metabolizmus by ti mal este vyborne fungovat, ale musis ho zase nakopnut.
Od zalozenia temy ubehlo 5 dni ... Napis nam, ako si zmenila odvtedy stravu a kolkokrat a co si cvicila. Totiz to ti tu kazdy radil - ta strava co si pisala v uvode je totalna katastrofa. Preco, to ti tu uz vysvetlili. A pohyb je tiez nutny. Tak teda ukaz, ako si na sebe zacala pracovat, ked tak vyplakavas ...
Prepac, ale nestaci nariekat, treba aj nieco ROBIT !