ahojte, tak na zaciatok mam 16 a chodim prvy rok na strednu skolu. Ide o to, ze sa mi tam zapacil jeden chalan, vyzera byt celko normal, ja viem ze je to blbe a hlupe pubertalne, ale nemozem si pomoct a rada by som sa s nim zoznamila. Len neviem ako. Obcas ho vidam na chodbe, on chodi na druhe pochodie, len niekedy tu prejde plus na obedoch. Ale neviem no, nemam moc guraze, tiez nie som ziadna extra super kraska, ale da sa povedat, ze normalka. Neviem, ci mam zacat len tak nenapadne pohladom a pod. Necakam ze by z toho bolo neviem co, mozno ma ani neregistuje, ale neviem. Dakujem za rady.
chalan v skole
aaa .. holky zas je jasné že v tomto nieste samé... :D však ja mám tiež 16-tnásť a tiež sa mi na strednej páči jedna krásavica, ono síce chodí somnou aj do triedy ale .. neviem ... ja som taký typ človeka že všetko nechávam na náhodu, nepociťujem nejaké nutkanie jej niečo povedať, však čo... možno z toho raz niečo bude a možno nie... :DDD
hehe ked si spomeniem kolko som mala takych "vztahov" na strednej ze len pohlady a nikam to neviedlo :)a ten na ktorom mi najviac zalezalo, pri tom sa mi vzdy podlomovali kolena a nedokazala som rozpravat :))
ja keď čítam takéto príspevky, strašne by som ešte raz aspon na chvíľu chcela mať -násť... :)
užívaj si krásny vek...
a nemaj obavy, skús to nenápadne...ale skús...za to nič nedáš..