Fakultna nemocnica milosrdnych bratov....

Príspevok v téme: Fakultna nemocnica milosrdnych bratov....
eviku777

Pravdepodoben ma caka operacia zlcnika, nie som sice z okresu Ba , ale u nas neni bohvieka dobra nemocnica. Citala som vela dobrych recenzii na nemocnicu v Ba-fakultna nemocnica milostrdnych bratov..Mate s touto nemocnicou a operaciou zlcnika pripadne celkove s touto nemocnicou nejake skusesnoti? Pripadne ktoru poradite? Dakujem

Matt123

rád by som sa podelil o moje skúsenosti s nemocnicou MB. Na oddelení chirurgie mi mali vyberať 6 znamienok. Dvakrát som musel absolvovať vyšetrenia na dermatologickej ambulancii a na chirurgickej ambulancii kvôli potvrdeniam. Po druhej návšteve na chirurgii mi vyberali dve znamienka a na zvyšné som si musel počkať, že sa to hneď nedá, že to zdravotná poisťovňa naraz neprepláca. Čiže hlavné je aby bol papier pre sestričky, ale že čo sa deje s pacientom, to už nikoho netrápi. Na chirurgickom ma posielali do Dunajskej Lužnej na výber stehov s odôvodnením, že tuna majú veľa práce.

Volal som aj na ambulanciu urológie kvôli objednaniu sa na vyšetrenie. Pani sestrička mi na diaľku určila diagnózu, že podľa môjho hlasu odhaduje menej ako 30 rokov a že ak nemám problém s močovodmi a výtokmi, tak nech sa obrátim na dermatologické. Samozrejme bola zvedavá, či vediem sexuálny život s partnerkou cez telefón, že keď som sám, nech jej kľudne poviem všetko.

Ja úplne žasnem na týmto prístupom. Nech si čítajú recenzie doktori a sestričky titulované. Na týchto ambulanciách je každý znechutený, dverami trieskajú, ale zato holubník je čistý, iba tie holuby sú podráždené a nevraživé ako choré vrany.

Maja 11

Nemocnica Milosrdni bratia.Povedia Vam že netreba stresovat,je to len bežna minutova operacia,hlavne nech podpišete papiere.Po obede už ležíte na ARE s tym že sa to bežne stava pri bežnej operácii.Mamke robili biopsiu pečene,ktoru v den operacie odmietla,ale lekarka povedala že o tom sa budu bavit až po operacii.Zanedbali,podcenili,krvacala do vnutra a stratila 2.5l.krvi.Mamička zvonila že sa jej zle dycha,no sestra ju odbyla že je to bežny pooperačny stav.Ked sme chceli vediet výsledky biopsie tak jednoducho žiadne niesu,lebo bolo odobrate zdrave tkanivo.Bola som z toho v šoku a primar onkologie Václav posmešne a neludsky poznamenal že či nam ma ten výsledok biopsie nakreslit.Uplne zbytočne ohrozili život mojej mamky a nikto sa Vam nema dovod ani len ospravedlnit.Beru to pásovo,ved dojde další.Velka vdaka personalu na ARE poklona.Užasny pristup.Tam si naozaj zaslužia zvysenie platov.a čest aj niektorým sestrám.Tolko osobna skusenost.

Iva144

Chirurgia u MsB je uplne v poriadku. Som v ich rajone, poznam sice len ambulancie a hospitalizovana som tam nebola, ale od susediek viem, ze je to ok.
Pozdrav p. primara Schnorrera (na Kramaroch ho volali Šnúrka)