Pekny den kazdemu,zijem s bipolarnou maniodepresiou od marca,bolo to tazke,ale naucila som sa s tym zit.priatel sa so mnou rozisiel ale teraz sme sa opat zblizovali.beriem lieky a tym padom nemozem pit.bola som na koncerte kde som neodolala a vypila si,on sa ma pytal ze ci som pila,poprela som to.no vcera som mu uz nedokazala klamat a priznala farbu,bol velmi nahnevany povedal len tolko ze nahnevala si ma a zlozil telefon.co mam robit?nechat ho tak,alebo sa ospravedlnovat donekonecna?dakujem za rady.
Bipolarna maniodepresia
Booom ak máš mániodepresiu tak nepi už len kvôli tomu, že alkohol je spúšťačom Tvojich emocionálnych odchýlok (mánia/depresia). A ďalším dôvodom je Tvoj priateľ, evidentne Ťa má rád a bojí sa o Te, vie o Tvojej diagnóze i o tom aká je v kombinácii s alkom a jednoducho chce aby si sa chovala zodpovedne, chapeš? Každopádne úfam, že tento konflikt ste už vyriešili.
Počuj, chcela som Ťa poprosiť o Tvoj súkromný mejl, prípadne FB nick ak tam si. Ak by Ti to neprekážalo, rada by som pokecala o Tvojej chorobe a pocitoch z nej plynúcich, možno tak ľahšie porozumiem svojmu Milému, ktorý ju má tiež. Ak máš záujem tak mi napíš na dreadlock.princess@gmail.com. Díkesko, drž sa!
lebo ked pijem tak som nepricetna a robim blbosti a on mi povedal ze ak budem pit tak ma nechce:(ale tak toto sa stalo raz a ospravedlnila som sa s tym ze sa to uz nestane.a na lieky nemam pit,su to antidepresiva a dokopy to spravi horor.
booom> ospravedlnovat sa donekonecna a otravovat ho ak je na teba prave nahnevany asi nema velmi zmysel.. ale skus mu poslat aspon sms, napisat este raz ze ta to mrzi a poprosit ho aby ti dal sancu mu dokazat ze uz to neurobis (co je dufam pravda :)).. s nejak vhodne sformulovanou poznamkou ze dufas ze sa ozve.. dalej to uz musi spracovat sam..
dakujem za radu,tak ho mam nechat teraz tak,on sa ozve?velmi ma to mrzi a aj som mu to hovorila,no nepocuval ma.