Ja uz neverim na lasku.

Príspevok v téme: Ja uz neverim na lasku.
smutnagirl

Neviem co sa posledny cas deje,ale uz prestavam verit,ze mam stastie v laske a budem niekedy stastna.Rozisla som sa s priatelom,ktory si ma nevazil,ublizoval mi.Aj svoje rozhodnutie rozist sa som dlho odkladala,uz to nefungovalo od Vianoc,ale jednoducho som mu nechcela ublizit a aj som sa bala opustit ho,pretoze som ho stale lubila.Rozisli sme sa,nie som na tom teraz ok,je mi smutno a myslela som si(naivne),ze jeden moj znamy bude mat na mna cas,ze si sem tam videme vonku a ja nebduem musiet mysliet na to,ze som sa rozisla s priatelom.Ten znamy sa rozisiel v juni s priatelkou,bol sam,no pred tyzdnom mi stastny napisal,ze sa zalubil ako nikdy.Ja som si vtedy uvedomila,ze som do neho zalubena.Naozaj nikdy som nestretla cloveka ako je on a co z toho teraz mam?Len prebdene noci,uz tyzden poriane nejem,stale na neho myslim,je mi smutno a nemam pocit,ze ma bude niekto uprimne milovat.Bola som do neho zalubena aj ked moj vztah uz nebol dokonaly a on vztah este mal.A co teraz?Nasla som cloveka,s ktorym som tuzila travit cas a namiesto toho sa doma utapam v sklamani.Neviem co mam robit,ale som na dne.

sklamanagirl

Ja nemam baby 15tnast.Mam 24 a on 29.Nemyslim si,ze by som to hovorila len tak,ale proste chcem byt s nim,travit s nim viac casu a urobit ho stastnym.No ked mi napisal,ze sa zoznamil s jednou babou,tak mi zlomil srdce...

jajka001_

ja som vydata :)) to je uz nieco uplne ine
ale smutnagirl je mlada, slobodna, este ma vsetko pred sebou, treba si uzivat zivot, seba a nie sa trapit. laska pride ked budes najmenej cakat.