Ja uz neverim na lasku.

Príspevok v téme: Ja uz neverim na lasku.
smutnagirl

Neviem co sa posledny cas deje,ale uz prestavam verit,ze mam stastie v laske a budem niekedy stastna.Rozisla som sa s priatelom,ktory si ma nevazil,ublizoval mi.Aj svoje rozhodnutie rozist sa som dlho odkladala,uz to nefungovalo od Vianoc,ale jednoducho som mu nechcela ublizit a aj som sa bala opustit ho,pretoze som ho stale lubila.Rozisli sme sa,nie som na tom teraz ok,je mi smutno a myslela som si(naivne),ze jeden moj znamy bude mat na mna cas,ze si sem tam videme vonku a ja nebduem musiet mysliet na to,ze som sa rozisla s priatelom.Ten znamy sa rozisiel v juni s priatelkou,bol sam,no pred tyzdnom mi stastny napisal,ze sa zalubil ako nikdy.Ja som si vtedy uvedomila,ze som do neho zalubena.Naozaj nikdy som nestretla cloveka ako je on a co z toho teraz mam?Len prebdene noci,uz tyzden poriane nejem,stale na neho myslim,je mi smutno a nemam pocit,ze ma bude niekto uprimne milovat.Bola som do neho zalubena aj ked moj vztah uz nebol dokonaly a on vztah este mal.A co teraz?Nasla som cloveka,s ktorym som tuzila travit cas a namiesto toho sa doma utapam v sklamani.Neviem co mam robit,ale som na dne.

jajka001_

neviem ci je dobre take veci pisat do sms. su to intimne veci a ty nebudes vidiet ako na to zareaguje. mozno sa ti zacne vyhybat aby ti neublizil. preco by si ho nemohla zavolat von ved ste kamarati.

sklamanagirl

Bojim sa,ze povie nie.Dnes som mu chcela napisat sms,ze aj ked sa nic nezmeni,chcem,aby vedel ze mi na nom uz dlhsie zalezi.Dal mojmu zivotu zmysel.

bibba

to je hrrrrrrrrrooooooozzzzzznneeeeeee jak sa vsetci jak take trdla trapite pre niekoho. toto co je za zivot vlastne. ale viem. laska je je taka krasna ked to klape a taka hnusna ked je iba obojstranna... :(

sklamanagirl

Ja som na lasku cakala 22 rokov,prisla a sklamala ma.Po dlhom case som nasla niekoho s kym to bolo ine uz pri prvom stretnuti sa.Neviem to vysvetlit,ale myslim na neho uz rok.Velmi ma to trapi,pretoze si ho vazim ako cloveka a zalezi mi na nom.