Uver cez Cetelem

Kloplo

Dobrý deň. Ja som skúsil www.ammado.sk a tam to bolo bez papierov. Úrok podobný ako v Ceteleme. Oni niesu zlí no ak potrebujete rýchlu pôžičku tak to určiťe Ammado pôžičku. Cetel by som odporúčal na väčšie úvery.

Pepo77

Cetelem...neverte online schalovaciemu procesu...zadate vsetky pozadovane informacie,nic nezatajite, vysledok je, ze uver mate predschvaleny, i naprek tomu najdu dovod, a na od nich prijaty email,,schvalene,, vam ziadost zamietnu

Durus

Spolocnost CETELEM je hrdzavy zle organizovany moloch. Donutia vas vytlacit viac ako 30 stran obojstrane popisaneho dokumentu, v ktorom som zistil zle vypocitane splatky, samozrejme ze v moj neprospech. Celu proceduru som musel znovu opakovat, (dalsich 30 stran dokumentu) vsetko rucne podpisat a prilozit dalsie strany s ofotenymi dokladmi, kupit velku obalku a zaplatit expres postovne aby som sa konecne dockal vytuzeneho tovaru. A na zaver, po par dnoch telefonat, ze mi tam este cosi chyba..... Eeebat cele krasne sluchatka na splatky bez navysenia len tak pre radost....

bee_1

Ja čo som počula od ľudí tak mi väčšina odporučila vyhodnapozicka.eu počula som akože aj o cetelem ale ja sa chystám radšej vyskúšať toto lebo mám dobré recenzie na to

Julka78

chcem sa spytat, ci ma niekto skusenosti s vybavenim pozicky cez CETELEM. zaujimalo by ma ako dlho to cele asi trva.
Nasla som aj jedno hodnotenie a mam z toho celkom dobry pocit:
www.dobrepozicky.sk
dakujem za odpovede.

lost

Od pozicky ruky prec... Napr ja som si raz musel pozicat.. tusim okolo 80tis korun, no a za 5 dni som platil okolo 2tis korun uroky :D cize nie je to lacne.. ak to nie je vyslovene velmi nutne, nevyhnutne (ziadna TV, aj ked je pokazena, len ako taky priklad...)

Rad by som mal licenciu na taketo pozicky... i ked .. na to treba mat velmi silny zaludok..

jajka001_

no dobre, ja mam. boli tam nejake vyssie uroky, problemom bola dostupnost, priatel ked mal extra vydavky, si zas vybral co tam vlozil a zas to musel splacat, stale dokola, no ale inak splacal, neboli s nimi nejake problemy. lebo platil. ta firma funguje uz dlho. ale ak na nieco nemas, tak si nepoziciavaj. lebo tam potom budu take vysoke uroky ked to nebudes splacat ze budes mat problemy sa z poziciek vyhrabat. on si nakoniec vzal pozicku z banky a vyplatil to. tam bol mensi urok.