Dobry den! Mam problem s predcasnou ejakulaciou a neviem, kde mam hladat pomoc. Mozete mi poradit kam mam zajst s tymto problemom?Preplaca to aj poistovna?
Urolog alebo sexuolog?
Mal som ten istý problém a riešil som to v Košiciach s MUDr. Horváthom Ambulanciu má na Poliklinike Východ . Preklepne Ta ako auto na STK. Venuje sa mužskému zdraviu ako celku. Dalo sa všetko do poriadku, venoval sa mi. Všetko mi dokonale vysvetlil . Určite by som ho doporučil. Je ale veľmi vyťažený tak si treba včas hododnúť termín. Hlavne sa na mňa nepozeral ako na spermiu ale ako na chlapa a mal som s toho dobrý pocit .
Jaro
To je pravda. Ale aspon sa snazim pre to nieco spravit, lebo mi zalezi na priatelke
nick 01
z vysmievajucich prispevkov si nic nerob, kretenov je vsade plno, hlavne na takychto forach. Vecsinou ide o ludi s podobnymi takostami ako ty, teda ide o muzov, aj ked maju zenske nicky
Dakujem bleee, vidno, ze sa tu najde aj niekto normalny.
pre zaciatok skus urologa. Pokial nenajde urologicku pricinu, posle ta za sexuologom. A niektori urologovia su sucasne aj sexuologovia, ak budes mat stastie, tak natrafis aj na takeho