Neviete náhodou ako si môžem detoxikovať tieto vnútorné orgány
čiže pečeň,žlčník a žalúdok?????
Prosím o rady a názory!!
Vďaka Silvia
Detoxikácia pečene,žlčníka a žalúdka
Jasmínový čaj ak si dobre pamätám je na povzbudenie organizmu, Tak isto aj zelený čaj. Rozdiel ti urobí obyčajný čas lúhovania. Na ukľudnenie sa lúhuje do 3 minút a na povzbudenie viac ako 3 minúty a nemal by byť dlhšie lúhovaný ako 6 minút. A to máš, ako keby si si dala na noc kávu a silnú! Mária Trebenová odporúča každú bylinku lúhovať 1/2 minúty, mne sa to zdá byť dosť málo.
Hovorí sa,že čaje sa majú striedat.Nemala by si pit dlhodobo jeden a ten istý.Ale že by nejako mohli bylinky uškodit si nemyslím.
Samko aj ja mám veľa byliniek doma ale ktoré a ako kombinovať to nieviem!!
Mynule som si kúpila jasmínový čaj a celú noc som nespala tak ma bolelo srdce a bolo mi nehorázne zle!!!
Neviem ako to kombinovať a ktoré bylinky sa dajú piť spolu!!!Bola som u jedného pána čo lieči a on mi dal kvapky ktoré su tiež z byliniek!!!
Áno, dobromysel-pamajorán rastie aj v našom pohorí, a prvosienku-kaška, tá vyrazí zo zeme asi o 1-2 mesiace, je dobrá na žalúdok, aj dnu, prechladnutie. Obsahuje veľa saponínov. A to nehovorím na jeseň o šípkoch- najviac vitamínu C. Pokiaľ viem, obsahuje rekordné množstvo. Citrón zo šípok neobsahuje ani 1/10 -inu.
Makra,to máš smolu.My sme vo výhode ked nie sme alergickí na bylinky.Chvala bohu.
Ten medvedí cesnak mám aj ja vo dvore.Za ten dakujem tiež ocovi,ani neviem odkial ho doniesol.Mám výborné miesto a vynikajúco sa mu tam darí.A už sa teším na jar,ked vyjde.Vela ho vtedy pojem.Skype sme mali,len potom sa nám zavírusoval počítač,syn ho opravil a skype nenahodil.A ja neviem čo s tým a chalani sú preč.
hmmm, vsetko o bylinkach je pekne, ale co mam robit, ked som na ne alergicka? a zihlava..to ani nehovorim.....doktorka mi prisne zakazala pit bylinkove caje (ktore som si casto robievala)