Je možné, že si človek nemusí pamätať, čo si kúpil?

Príspevok v téme: Je možné, že si človek nemusí pamätať, čo si kúpil?
Digsby

Ahojte!
V poslednej dobe mám nejaký zvláštny pocit z toho, že si nepamätám, kde som minul peniaze, alebo čo som si kúpil.
Som absolvent a sem-tam brigádujem. Šetrím si na jeden kurz a na preukážku, nech lacnejšie cestujem... Dohromady to bolo asi 80€ a teraz som po týždni zistil, že mám na to asi len 50€ (tých 80€ som už mal), aj to som asi asi 10€ zarobil na tej príležitostnej brigáde... Už sa mi to stalo viac krát, a aj keď sa snažím si spomenúť, alebo prebehnem po byte - "čo je tu nové", no nič nenájdem... Jediné čo som si za posledné týždne kúpil bol balzám po holení a šampón na vlasy = cca 11€.
Nechápem tomu... Som najmladší člen rodiny, ktorý nemal žiadnu plnohodnotnú prácu (len brigády), čiže neverím, že by si niekto neohlásene "požičal"...
Čo sa týka môjho psychického stavu, tak už cca 2,5 roka chodím k psychiatrovi, no doteraz nemám dlhodobo stanovenú diagnózu, pretože sa furt mení...
Je možné, že je nejaká taká diagnóza, a ja si len nepamätám, čo som kúpil? Kde sú potom tie veci?
Alkohol, cigarety a drogy neberiem, čiže tie som si určite nekúpil....

hipikll

Tak a zijes zo vzduchu?
Ved si uvedom, ze denne na stravu das mozno nejakych 4 eura (ked sa ozaj snazis). Tak si daj 4x pocet dni a myslim, ze mas svoj vysledok.

jajka001_

kludne si mohol tie peniaze aj stratit, zabudnut niekde vo vrecku, mohli ti zle vydat. mohli ti ich aj ukradnut.

líštička

Nekúpil si si bagetu? Kávu s automatu? Kolu? Sú to také nepodstatné drobnosti, ktoré stoja pár centov a človek na ne zabudne, ale keď si človek pár dní za sebou dopraje tieto "drobnosti", peniaze sa rozkotúľajú. 50 centov sem, 20 centov tam, ty možno ani neeviduješ, že si si povedzme kúpil nejaké žuvačky, ale tvoja peňaženka áno.

bibba

hehe. a co si cakal. peniaze clovek rozflaka ani nevie kde... dokopy si nic nekupis a peniaze su fuc. zivot je drahy. zachvilu clovek bude platit aj zato ze si prdne

Digsby

No asi to budem musieť riešiť zapisovaním, bo niekedy fakt neviem.. Uvidím, na čo prídem :)
Vďaka za tip :)

AdamKrt

Kup si maly notes a ceruzku, alebo pero. Do neho si zapisuj, co si kupil. Alebo zober obalku a vsetky blocky si daj do nej. Ak nedostanes blocek, zapis si na papierik, co si kupil.

Ak mas mobil, co umoznuje pisat poznamky, zapis si to do toho...