Nemáte nejaký trik ako sa donútiť ráno vstávať??? ja už niesom schopná... vstávam úplne každé ráno, bud idem do roboty alebo aj ked mám volno, musím ísť s havinom von...takže také niečo,že vylihovať do obeda u mňa nehrozí..už som aj budík dala na druhý koniec izby, aby som musela vstať a ísť ho vypnúť, lenze ja si v momente lahnem do postele, potom zaspávam do roboty... ako sa mám donútiť zostať už hore, ked mi zazvoní ten blbý budík.... :-(
Ako sa donútiť ráno vstať?
andulka, prosim,
ked nieco z rad vyskusas, napis sem,co zafungovalo.
Tiez ma to velmi zaujima ..:-)
...no asi to skusim s tym, ze zaznem svetlo ....a inak neponocujem ...
.......................
.......................
a k tomu psikovi, svojho havina milujem a urcite ho netyram, kazdy den je vonku niekolko krat, len ako som tu citala, ze len raz za den niekto venci havina, chudacik :-(((....
to by som nedokazala...zda sa mi to hrozne.........
sa mi nechce verit tomu,ja som s mojim havinom niekolkokrat za den vonku, ved nech je na cerstvom vzduchu.......
......preboha a nie raz za den, a potom ho nechat zavreteho doma... to by mi srdce nedovolilo :-(
Adulka, ja som mala 15 rokov psika a tak som ho milovala, ze velmi rada som chodila s nim von v hociktoru hodinu, aj velmi skoro rano, najradsej som mala zimne skore rana, ked vsade bol este klud, ziadne auta, ani chodci, ked som so svojim bradacikom prva brazdila chodniky v cerstvo napadnutom a este neposliapanom snehu, parada, a k tomu vstavaniu, ani moje deti nemozu vstat na prve zazvonenie budika a potom sa im lahko stalo, ze zaspali do skoly, ale u nas uz nikto s tym nema problem, my vsetci pouzivame budik s opakovanym zvonenim, ked zazvoni, ty ho zacapnes zvrchu a mozes si pospat dalsich cca 5 minut, potom budik zvoni znovu a ak sa Ti este stale nechce vstat, zase zo zvrchu pekne zastavis a este si mozes na chvilku zdriemnut, toto sa moze opakovat dovtedy, kym sa nepreberies uplne az tak, ze si uz pripravena vstat, vtedy po zazvoneni ho odstavis na inom mieste (spravidla na boku), kedy uz budik stichne nadobro a Ty pekne vstanes, tento budik s opakovanym zvonenim Ti jednoducho zaspat neda, rozhodne si ho kup a nie je ani drahy a co sa tyka polemiky medzi lioness a bibi, rozhodne suhlasim s bibi, tiez som presvedcena, ze chodit so psikom von iba raz denne je trapenie toho psika, ja s mojim som chodievala 3x a ked bolo treba, tak aj stvrtykrat uprostred noci, ale to sa stavalo velmi zriedka, no ja som extrem, ktory nadovsetko miluje psov, takze ja by som vstala koli psovi kedykolvek a tolkokrat, kolkokrat by bolo treba, prajem Ti Adulka, aby Tvoje ranne vstavanie uz Ta tolko nestresovalo
Adulka, ja som mala 15 rokov psika a tak som ho milovala, ze velmi rada som chodila s nim von v hociktoru hodinu, aj velmi skoro rano, najradsej som mala zimne skore rana, ked vsade bol este klud, ziadne auta, ani chodci, ked som so svojim bradacikom prva brazdila chodniky v cerstvo napadnutom a este neposliapanom snehu, parada, a k tomu vstavaniu, ani moje deti nemozu vstat na prve zazvonenie budika a potom sa im lahko stalo, ze zaspali do skoly, ale u nas uz nikto s tym nema problem, my vsetci pouzivame budik s opakovanym zvonenim, ked zazvoni, ty ho zacapnes zvrchu a mozes si pospat dalsich cca 5 minut, potom budik zvoni znovu a ak sa Ti este stale nechce vstat, zase zo zvrchu pekne zastavis a este si mozes na chvilku zdriemnut, toto sa moze opakovat dovtedy, kym sa nepreberies uplne az tak, ze si uz pripravena vstat, vtedy po zazvoneni ho odstavis na inom mieste (spravidla na boku), kedy uz budik stichne nadobro a Ty pekne vstanes, tento budik s opakovanym zvonenim Ti jednoducho zaspat neda, rozhodne si ho kup a nie je ani drahy a co sa tyka polemiky medzi lioness a bibi, rozhodne suhlasim s bibi, tiez som presvedcena, ze chodit so psikom von iba raz denne je trapenie toho psika, ja s mojim som chodievala 3x a ked bolo treba, tak aj stvrtykrat uprostred noci, ale to sa stavalo velmi zriedka, no ja som extrem, ktory nadovsetko miluje psov, takze ja by som vstala koli psovi kedykolvek a tolkokrat, kolkokrat by bolo treba, prajem Ti Adulka, aby Tvoje ranne vstavanie uz Ta tolko nestresovalo
jajka001_-bohuzial ja nemam zazracneho psika;O))) moj cika niekolkokrat denne, ked je vonku, aj kaka.... a nezbieram:O))), ale kaka tam, kde ludia nechodia, kde je vysadba stromov, kriky,... ved taky psaci exkrement pekne prehnoji podu a hlavne sa rychlo rozlozi, urcite skor, ako niektori ludia, ked vyhadzuju na ulici odpadky,...
Presne ako píše jajka001_. TV, či rádio naozaj pomáhajú (aspoň mne) veľkým spáčom ráno vstať. :)
bibi to ty si spominala ze nezbieras po nom hovienka vsak? :)
adulka, ja mam po ruke ovladac na tv, ked sa chcem rano prebrat, zapnem telku - ja pri telke totizto nemozem spat
daj si na zvonenie budika pesnicku,ktoru priam nemozes vystat a nastav si opakovanie kazdych 5 minut:P