taká otázka,vsetky si beriete ku gynekológovi sukňu? alebo len dáte dole gate, sa chystám prvýkrát. tak len tak sa pýtam. aby som tam nebehala s holým zadkom :-D :-D :-D
PRE BABY: Beriete si ku gyn.vždy sukňu? :-D
zeny ja aj ked som si dala suknu tak mi ju aj tak vyhrnula az tak ze mi bolo vsetko vidno. asi zle videla alebo co neviem. tak sa pytam sama seba ze ci to nie je teda jedno ci si dam suknu alebo nie
Len pre zaujimavost, dva roky som zila vo Francuzsku a raz som akutne musela na gyn.vysetrenie. K ambulancii patrili dve samostatne kabinky, v kazdej aj voda a bidet -velmi dobre ak idete na vysetrenie rovno z prace a nemate sa kde umyt.Sestricka vam da velku modru tenku plachtu, ktoru si uviazete okolo pasa-podobne ako si muzi viazu uterak po sprche-a prejdete takto do vysetrovne, kde vam sestricka pomoze spravne sa ulozit na kozu, zakryje vas tou plachtou a az potom pride lekar, ktery vas vysetruje tak, ze ste po cely cas tou plachtou prikryta...Potom sa v kabinke obleciete a idete za nim do ambulancie, kde sa s vami rozprava, vypise recept a pod. Zdalo sa mi to uplne super a povedala som to aj mojmu gynekologovi tu na Slov. ale len sa smial, ze tie plachty by bolo pre neho zbytocne naklady a starosti-pracovna, a keby tam pacientky mali mat taky komfort,takby ich vysetril za sen najviac desat a on niekady musi aj trikrat tolko...Urcite je to ale prijemnejsie, menej stresujuce a najma dostojnejsie pre zenu, ako som to mala moznost skusit
Janusska, neviem ako ty ale ja mám zásadu, že k lekárovi chodím len v najnovšom prádle a brať si staré tričko, ktoré už nosíš len po dome by asi nebolo vhodné. Zober si hoci aj šatku, ktorú používaš na plavky alebo niečo podobné.
presne takuto temu som sa prave chystala zalozit, ja tiez doma nemam ziadnu suknu, takze sukna to ani nebude a ak by som si zobrala nejake dlhsie tricko, tak len take starsie,co po dome nosim- to doktorke nebude vadit,ze je \"stare\"?
babika,
tak ja mam zenu gynekologicku, prezlieka sa u sestricky v zavesoch oddelenych kabinkach.. ona ma prezrie hned, potom ma posle sa obliect a vratim a keca so mnou.. raz som jej dobre nerozumela (stres) a skoro som si sadla na stolicku, ta mi hned vysvetlila, ze si tam nemam sadat..:-)
u nas sa prezlecies v kabinke u sestricky,tam potom cakas. sme tam aj 3 a jedna je u lekarky.sestricka napise do karty,pripadne vezme krv a podobne.potom ides k lekarke,tam sadnes,ona postuduju kartu,popyta sa,vysetri a znovu ides k sestricke,das jej kartu,prezlecies sa v kabinke a ides prec.
vsade asi iny system.
ja idem najprv ku sestricke - normalne oblecena , ta mi da kartu..
potom idem uz priamo ku doktorovi , on tam ma taky zaves - tam sa vyzleciem a hned vedla je uz ta koza... takze uplna pohodka...
zrrzka,
chceš napísať, že Ťa len pozrie a potom sa s nim celý čas po stojačky rozprávaš. Alebo Ťa len pozrie a ideš preč?