ako si mam zacat znova verit? teda ako tak premyslam tak som neverila nikdy tak ako je to mozne..:D ale chcela by som si aspon troha verit a mat sa rada a tak ale ako?
...ako?...
Vážena Brenda, Treba sa slušne trochu atraktívne nie výstredne obliekať, naučiť sa správne chodiť a slušne, milo sa vyjadrovať, byť jednoduchá trochu sebavedomá s pokorným srdcom,v mužskom kolektíve menej hovoriť, nie celkom mlčať. A hádam by to mohlo stačiť na začiatok, aby si Vás tí slušní muži začali vážiť.
Neviem presne, prečo si neveríš...
Mne pomohlo, keď som si našiel niečo, z čoho budem aspoň trošku výnimočný... Chodím na tanec, baví ma to a sú tam super ľudia, príjemná hudba... Nájdi si aj Ty niečo zaujímavé, čo ľudí na Tebe zaujme a uvidíš zmenu :) Keď budeš len doma sedieť a ľutovať sa, tak tomu ľudia nechápu... Budeš pre nich len domased, ktorý nič nerobí a nikam nechodí.. To nie je dobré...
Takže skús aj Ty niečo - nejaký kurz, činnosť, aktivitu...
Tiež som bol kedysi taký, no prekonal som sa a tanec ma dosť zmenil :) Skús Zumbu, na slovensku je s tým ošiaľ a stretneš tam veľa kamarátok :)
Brenda
budem ti drzat palce, aby si pozbierala vsetku svoju odvahu a za psychologom zasla. Necakaj vsak rychle zmeny, nadobudanie sebavedomia je dlhodoby proces aj za pomoci psychologa
bleee
hej hej to mas pravdu skusila som citam knihy pozerat vseliake dokumentarne filmy ale nic necitim zmenu v mojom zivote a v mojom mysleni...skusala som sa o tom porozpravat z rodicmi a kamoskami ale uvazujem vazen ze pojdem k psychologovi alebo psychologicke mozno to bude lepsie...
Si bytosť
tak to mas pravdu a pekne napisane..:) ale ako mam byt zenou mam sa elegantnejsie obliekat alebo ako?
never mind
tak ani neviem ja som si asi nikdy ani neverila...a to ma strasne trapi mam kamaratky ktore si veria niektore az moc a niktore tak zdravo a z tych co si veria zdravo sa snazim brat priklad ale necitim ziadnu zmenu stale mam depky a zle nalady..ja uz neviem ako si mam zdvihnut sebavedomie...:(
ak su tvoje problemy dlhodobe a vlasne si si ani nikdy doteraz neverila, bude pre teba tazke svoje sebavedomie samej najst (aj ked aj to sa da). Najlepsie by bolo, aby si s tym pomohol niekto, kto s tym ma skusenosti.
Podla mna je najlepsi psycholog, kedze to ma v naplni prace. Ak si veriaca, mozes sa zdoverit napr. fararovi, ak chodis do skoly, potom ucitelovi/ke (ak mas nejakeho chapaveho). Knihkupectva su plne knih na zvysovanie sebavedomia, mozes zvolit aj tuto cestu.
Moznosti je vela, vyber je len na tebe
Buď vždy len ženou v tom pravom zmysle. Nehraj sa na nič iné!
Vždy buď ŽENOU aby si ťa muži mali za čo Vážiť!!!
A cim si sa jedneho dna stala neveriacou v samu seba??