Je mi smutno

rew

smutka> prihlas sa do nejakeho kurzu.. tanec, nieco vytvarne alebo cokolvek co ta bavi.. ak mas pocit ze nic take nie je tak si proste vyber nahodne a skus nieco nove.. nebudes tak sama, casom sa tam mozno s niekym skamaratis.. alebo sa mi ozvi na mail a mozeme pokecat :)

Neprava

Smutka ja som tiez sama a to som frajera ani nemala- posledny ktory prejavil o mna zaujem to so mnou skoncoval ked zistil aka som, ze nie som moc ukecana, alebo neviem aka. rada by som vedela jeho dovody.aj ked som bola rada ze ma nechaal svojim sposobom, teda este sme spolu nezacali chodit, ale rozumies, prestal sa ozyvat.bola som tomu rada lebo by sme aj tak nemohli byt spolu ... kamaratky tiez nemam iba take co ma raz za cas vyuziju.
momentalne sa citim hrozne. lebo neviem.citim sa hrozne.
najhorsie na tom je ze uz si tu samotu ani neuvedomujem. mam sice rodinu, s ktorou som denne. ale nechybaju mi priatelia ... staci mi tento kibernetovy zivot a zivot v predstavach,

Šťastná

Zlatá duša . Si šťastný človek máš konečne na seba !! Predstav si -manžel 4-deti a celý život s nimi starať sa o nich a ani trochu času pre seba!!!!! Váž si čas ktorý máš pre seba a zdokonaľuj sa vtom, že si žena!