Caute. Prosim skuste mi povedat, mozem otehotniet ked som este panna a moj priatel ma prstoval? pred tym ako to urobil mal na ruke ejakulat, ale ruky si utrel. Takze mohli na tej ruke zostat spremie ak ju mal utretu? MOZEM BYT TEHOTNA????
mam strach že som tehotna :/
asi ta sklamem, ale tak zhruba tyzden po menzese uz plodne dni su ;-)
ospravedlnujem sa za chybu,kt. som spravila pri vytvarani svojho nicku....nom.mn.c.sorry :D
a to neviete ,ze spermie na vzduchu proste zdochnu? a schopne oplodnenia su len vtedy,ked prejdu pohl.organmi zeny ...myslim priamo, nie prstom :DDD
ale niesi neboj sa, to by bolo velmi velke "stastie". plodnych dni je malo pocas mesiaca....aspon si to nastuduj kedy mozes a kedy nie :)
mala si plodne dni?
mohlo a nemuselo...podivaj sa, to je tak, ak je zena mimoriadne plodna,a spermie mimoriadne pohyblive,tak staci len utreta ruka a na nej spermie, ktore sa tam, kde maju, dostanu.....ak ak nie, tak je oplodnenie tazke....oplodnenie nie je jednoducha zalezitost, ale nahoda je svina,,,,tak vyber si.,....podla mna nebudes tehotna, lebo na oplodnenie treba vela faktorov, ale no tak fakt, nahoda je svina.....
SI TEHOTNÁÁÁ Na tvojom mieste by som už šla vyberať kočík ;)
no dobre, ale náhoda je sviňa :D