Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco som prave ja najlepsi?

Príspevok v téme: Preco som prave ja najlepsi?
kaliber

Uz od malicka viem, ze som zo vsetkych ludi najuzasnejsi. Najinteligentnejsi, najsikovnejsi, najkrajsi, proste super. Vyznam sa takmer vo vsetkom, vzdy ma vsetci obdivovali: v rodine, v skole, medzi priatelmi. len jedna vec mi doteraz stale unika: nechapem, preco prave ja som ten najlepsi zo vsetkych? Pochybujem, ze mi to niekto niekedy vysvetli, ved ako by to mohol vediet niekto, kto je menej mudry ako ja.

tajtrlik

kaliber, a co takeho uzasneho si uz v zivote dokazal, ked si naozaj taky uzasny tak co keby si vynasiel liek na AIDS, alebo vies co, mohol by sinavrhnut riesenie pre mnoho inych problemov co sa tykaju tohto sveta:d ved pre teba by to bola uplna hracka predsa, ci sa mylim?:D:D:D

inga22

Ďakujem, ja sa bavím :).

Dúfam, že túto tému ešte chvíľu podržíte. Čím originálnejšie a nápaditejšie príspevky budete vkladať, tým bude zakladateľ témy spokojnejší. A ak sa mýlim, tak aspoň budem spokojná ja :). Predsa viete, že priemernosť je nudná.

ojka

ou, toľko skromnosti po kope som už dávno nezažila ((((-: ale sranda je, že mi nenormálne pripomínaš jedného známeho ....