Uz od malicka viem, ze som zo vsetkych ludi najuzasnejsi. Najinteligentnejsi, najsikovnejsi, najkrajsi, proste super. Vyznam sa takmer vo vsetkom, vzdy ma vsetci obdivovali: v rodine, v skole, medzi priatelmi. len jedna vec mi doteraz stale unika: nechapem, preco prave ja som ten najlepsi zo vsetkych? Pochybujem, ze mi to niekto niekedy vysvetli, ved ako by to mohol vediet niekto, kto je menej mudry ako ja.
Preco som prave ja najlepsi?
stale len obycajne navrhy, bez fantazie a espritu. nic!
Napisem ti to dufam dost vystizne. V hlave mas v skutocnosti nasrate tak velmi, ako si myslis, ze v nej mas vela mozgu. A ak si nahodou v skutocnosti nemyslis, ze mas v hlave vela mozgu tak mas potom v hlave nasrate este o kusok viac. Tak ci tak mas v hlave nasrate az po okraj.
no tak mi povedz o bohu a o smrti, ked vsetko vies.
musi byt priemer... aby si sa mal komu vystatovat... chapes, nie?
enikybeniky, ved si este raz precitaj moju otazku hore. presne to som napisal, ze je to jedine, co neviem. ale nevie to ani nikto iny na tomto svete. a na tu otazku, ako dlho zijem, myslim, ze toto je moj posledny - dokonaly - zivot.
ked to tu tak citam tie vase navrhy, je mi skutocne smutno: toto maju byt mozgy 21. storocia?
Tak bude ta odpoved, alebo nie si az taky mudry ako tu tvrdis?
juuj tak ty si vyssi kaliber. tak zmen cely svet. chcem celosvetovy mier, vies to zariadit?
kaliber :D
nie si jediny... straaaaaasne ale strasne mi pripominas niekoho ... chalana... :D tiez najkrajsieho, najuzastnejsieho... naj naj... jedinecneho :D takze nie si sam... dala by som ti aj nanho kontakt... ma rad, ked ho vsetci chvalia .. myslim, ze by ste mali o com hovorit :)
Ja sa chcem chytraka opytat ako je mozne, ze ked vie vraj vsetko aj napriek tomu nevie, preco je tomu tak. Ked vsetko tak vsetko. Daj mi odpoved na otazku, ktory zivot v poradi uz zijes.