Viem že už tu veľa ludí písalo svoje jedáničky s prosbou o pomoc ale chcela by som predsa len napisať aj ja ten svoj a vypocut si kritiku, popripade nejake dobre rady co je treba zlepsit:)
R:cereálie s mliekom
O:špenát, pár zemiakov varených, volske oko
Ol:jablko
V: polka cottage cheese+ paradajka+ kukurička+ 3kolieska šunky
Dakujem:))
Prosba o radu
Dakujem Vam velmi pekne:)Rady si beriem k srdcu
Cerealie s mliekom-nie, chýba desiata, niečo malé, napr. jablko alebo iné ovocie, prípadne jogurt. Špenát na obed- áno, ale bez vajca, kľudne môžeš pridať pár zemiakov. Poobede by som odporúčala niečo ako prvú večeru, možno šalát s tmavým chlebom, alebo dusenú zeleninu so zemiakmi, druhá večera v pohode, možno ku cottage cheese cereálny rožok a bez šunky. Vlastne tu máš svoj jedálny lístok opravený do podoby delenej stravy, i keď niektorí ľudia delia stravu prísnejšie, počas dňa jedia buď len rastlinnú, alebo len bielkovinovú stravu.
Ak chceš schudnúť, určite pridaj viac surovej zeleniny, napr, ráno na chlieb trochu masla a papriku namiesto šunky. Pri delenej strave stačí dodržiavať základné pravidlá a pri chudnutí nesmieš nikdy hladovať. Najlepšie ak si prčítaš Najedzte sa do štíhlosti (Antónia Mačingová). Pre oponentov delenej stravy mám len jeden odkaz: Nevidím dôvod, prečo miešať zemiaky, ryžu, alebo nebodaj knedľu s mäsom, keď mi to nerobí dobre a prečo sa niekedy vracať k "normálnej" strave.
olovrant ovocie by som nedavala. poobede uz nie