ma niekto skusenost ?
Deprim
jeanny
kupim ciste kakao a budem jest
napr taka cokolada...ked zjes tak 150g hned sa lepsie citis, proste dvihne to naladu, je to vlasnte tiez taka prirodna droga...keby bol nejaky vytazok z kakaa v talbetkach a bez kcal, mohol by byt celkom fajn :) a prirode snad existuje aj nieco silnejsie
co je to "inak smutny"? ako niekto zisti ci ma serioznu depresiu alebo je len smutny? inak to fakt nic neexistuje co dvihne naladu a neni to ilegalne?
depresia je chorobny smutok , nemyslim ,ze by som bol chorobne smutny ... som tak inak smutny
babkabylinka nemozem takto verejne nechat adresu
tych problemov bolo viac , zamotal som sa do myslienok ...
Back- cirkus neuznavam tych co tyraju zvierataa
mne neucinkoval - a to som si daval 3nasobnu davku.
je to slabe.
ked si zoberes, ze v cechach sa predava nejaky Felisio, ktory ma 425 g a mas brat 2 x denne, cize 850 g, tak co ti asi tak urobi 3x 60 g (180 g)?? porovnaj ten nepomer.. ale ako vravim aj po 3 nasobnom zvyseni u mna - nic...
mozno som to kratko bral, neviem...
ved vyskusaj, prirodne vytazky ta nezabiju, pokial toho naraz nezjes cely karton :))
babkabylinka...herbalife??
No......vylepsovanie nalady?? Tak zacni chodit do divadla,kina,cirkusu.........
Si si zvykol nato,ze alkohol ta dostaval do prijemnych pocitov.No teraz si v reale a musis to riesit sam a nie hladat nejake povzbudzovadla prijemneho pocitu.
Mam pocit,ze ty si clovek ktory sa velmi lahko da zlakat aj na jemne drogy ak by si mal moznost. Bud opatrny a ries situaciu .
4 roky som mal tazku depresiu
stal sa zomna alkoholik
teraz sa zomna stal novy clovek ale nesiem v sebe akysi pozostatok toho vsetkeeho...a napriek tomu ,ze sa snazim byt maximalne aktivny ,,,potreboval by som asi aj nejake vylepsovania nalady "
a chcem ostat verny priirode