DOBY DEN MAM PRIATELA Z KTORIM SOM UZ 4 ROKY PROBLEM JE V TOM ZE Z NASHO SEXU SI VOBEC NEUZIJEM MA HO LEN NECELICH 10CM AKO ISTO CHAPETE MA HO STRASNE MALI.RAZ SOM SA ZOZNAMILA Z JEDNIM ROMOM NA ZASTAVKE ALE PODOTIKAM BOL CISTOTNY A PORIADNY.TAK SME SA STRETAVALY SEXUALNE MA UPOKOJOVAL LEBO MAL HO DOST VELKY A BOL NESKUTOCNE VASNIVY STREAVAME SA AJ 2KRAT DO TIZDNA A TERAZ CHCEM STALE VIAC A VIAC MOJ PRIATEL OTOM NIC NEVIE A JA MAM POCIT ZE HO UZ NELUBIM ZE LUBIM SVOJHO MILENCA A PRETO PRIATELA NECHCEM NIAKO ZRANIT KEDZE O MESIAC MAME MAT SVADU.PROSIM CO MAM UROBIT
Sex s romom
podla mna je to provokacia.
Ved vidite, ze mila JANKAAAA1236 ma email lukas@azet.sk
Chalanisko sa teraz urcite zabava dobre.
I ked na 27 rocneho by to clovek necakal....
Ale i to moze byt schvalne nejaky podvrh v snahe diskreditovat niekoho.
Kaslite na to, ten prispevok - to sa zrejme predvadza nejaky nudiaci sa jedinec. Tolko gramatickych chyb sa snad da urobit len naschval.
Rozid sa s priatelom, uzivaj si s milencom. Naco pises, ze je Rom ? Je to jedno, ne ? Alebo im robis reklamu ?
bibba, nikto tu nepovedal ani slovo na to, ze dany clovek by mal byt rom, absolutne nikto, tak netusim z coho taku volovinu usudzujes, odsudeniahodny je clovek popisany tu, uz len za to, ze za tyzden ma mat svadbu a snubenca podvadza, kvoli tomu, ze jej sexualne nevyhovuje... s etnikom toho s kym podvadza to nijak nesuvisi...
tak po prve, nevstupujem do manzelstva, ked mi po nejakej stranke dany muz nevyhovuje a po druhe, ked ho uz ani nelubim je vrcholne chrapunstvo do toho bez hanby ist a pritom ho aj podvadzat...
ale je zbytocne to vobec rozoberat, kedze tema nesie jasne znaky toho, ze je len vyplodom fantazie a zasa sa raz niekto nudi...
skor hanba vam...
keby napisala ze snubenca podvadza so slovakom tak jej nenapisete, ze sa ma ist liecit, ze? trapni obmedzeni rasisti
JANKAA, rada, ze sa mas dat cim skor liecit, je najlepsia rada, aku si mohla dostat. To nie je odsudzovanie, to je rada len a len pre tvoje dobro.