zle spavam a tazko zaspavam a potrebujem kvalitny spanok a chcem sa spytat, ked potrebujem na toto lieky, ci mi ich moze dat aj moja lekarka alebo musim ist k psychiatrovi? diky
lieky proti nespavosti
pre Laura, ja chodim casto vecer behat aspon na pol hodinku,aj dost sportujem, chudnem ale aj tak nezaspim hoci som unavena a som hore aj do troch a nic, potom zaspim a kazdu pol hodinu sa budim a stale pozeram na budik, ci uz mam vstat, pocas skoly som potom unavena, mam zlu naladu, som podrazdena a podobne
a skusala som aj persen a take seliake veci a mne tieto bylinky absolutne nepomahaju, skusim sa spytat na Stilnox ;)
ahoj happyDAY,ja by som skúsila na Tvojom mieste každý večer užiť asi l hodinu pred spaním Magnesium B6-1 tabletku,alebo MagneB6.Je dobrá na všetko.V priebehu dňa skús zaradiť užívanie 3-OMEGA 100O mg lx denne.Možno občas by si mohla skúsiť tabletku Spánekfit,ktorá sa skladá z chmelu,kozlíka lekárskeho a medovky lekrskej.Možno si v strese,takže vyššie uvedené by mohlo pomôcť. Predpokladám,že VS znamená vysoká škola.Ak by si si mohla dovoliť z časových dôvodov - navečer prechádzku aspoň pol hodinu ,určite by Ti to pomohlo. Zdravím
happyDay...ajpdľa mňa je najlepší Stilnox.Tiež mi ho raz predpísal obvodný lekár ale ma aj upozornil že je dosť návykový.
Ja ho mám doteraz v lekárničke a užila som z neho málo aby som si nenavykla.Je naozaj dobrý,príjemne sa mi po ňom zaspávalo aj keď je pravda že najlepším uspávadlom je telka...alebo PC.::)
je 1:11 , nemozem spat (ako inak) tak som vam sem nakukla :)
super, dakujem, lebo u psychiatra som nebola a ani neplanujem kvoli tomuto ist a ked napise aj obvodna, vlastne ja chodim este k detskej, lebo som na VS stale, tak aj ta dufam moze
Stilnox .Ten ti predpise aj obvodna lekarka.
Je kvalitny v tom,ze rano po prebudeni necitis ziadne ospale stavy a nic podobne.