ja už nevládzem.V čom je problém? väčšinou mávam krámy 8dni no niekedy aj 10 alebo 6,väčšinou dosť silné,po prvé som rozčúlená z tých debilných vložiek,na ktorých ani za boha nechcú držať tie krídelka.A to nekupujem tie lacné,takže fakt a to skoro na každých dosť ma to rozčuluje ,kedže po piatich minútach už krídelka sú odlepené.A proste tie nálady čo mám cez moje dni najhoršie tie stredné dni no povedzte mi kto má mať na toto nervy 8-niekedy 10dní?vkuse tie vložky ,silné krámy...a najviac proste strašne sa mi mení nálada,som nervozna z každej maličkosti,až to nakoniec nezvladnem a rozplačem sa lebo mám všetkého dosť,a tá strašná chuť na sladkosti ani nehovorím,dnes pozriem do skrine ,a nič tam som myslela že ma porazí...proste ja nezvládam tie nálady?som zo všetkého tak vytočená podráždená,určite je to so mnou ťažké ked mám svoje dni.... bože a ked sa pozriem do zrkadla pripadám jak tá najškaredšia ,najtučnejšia žena na svete a to vážim 54kg...no aj vy ste na tom tak?
Neznesiteľné krámy!
nervozna, doporučujem použivať aniónové liečiace vložky.
8 unikátnych vlastností aniónových vložiek „Love Moon“:
1. pôsobia antibakteriálne
2. nedráždia pokožku
3. odstraňujú zápaly
4. zlepšujú vnútornú sekréciu
5. odstraňujú nepríjemné zápachy
6. posilňujú imunitný systém
7. pomáhajú pri únave
8. neobsahujú chemické ingrediencie
vacsina gynekologov ti asi rovno predpise hak. niektore baby tu pisali o prirodnych vytazkoch, nejake bylinky, ktore zaberaju - opytaj sa v lekarni.
vlozky pouzivam, nerobia mi to co tebe.
tie nalady? okrem toho ze mas menzes si aj v puberte. casom by to malo byt lepsie. ale pms mam stale, trva vsak asi den, dva. ale uzivam aj hak.
tiez tu v nejakej teme spominali ze obmedzenie masa by mohlo znizit pocet dni a intenzitu krvacania. ja som v tvojom veku ale tiez krvacala takto, dlho, silno, casom sa to znormalizovalo na tych sest dni, styri z toho silnejsie krvacanie. tak este vydrz. na vysetrenie samozrejme ist mozes.
Aha, myslela som, ze si starsia :-).
Mozno je to aj pubertou, casom by to malo byt lepsie. Viac ti neporadim, ale veim, ze sa musis citit hrozne.
Skus sa viac ovladat a mysliet na to, ze ludo nechces zle a nekric, snaz sa byt racionalna. Silne kramy vsak mozu byt aj znamkou nejakej choroby alebo poruchy, urcite by si mala ist na gynekologiu.
zabudla som ,že mám 16 tak sa to možno upraví ale ja tak to nezvládam :(
daj si spravit hormonalny profil. Taketo stavy normalne nie su.... mas nejaku anomaliu. Ja som prave naopak v pohode, viac nez kedykolvek predtym a priatel sa vyslovene tesi na moje dni, lebo vie, ze budem milucka na neho :-))).
Vlozky uz niekolko rokov nepouzivam, tampony su pre mna omnoho lepsie, kedze vacsinu dna nemam moznost ist do sprchy. Nemam ani PMS, cize som asi ta z stastnejsich. Ale ty sa urcite porad s gynekologom, tie kramy mas prilis silne.