... je to asi približne rok, čo mám problémy s bulímiou ... nedávno na to prišla moja mamina a je pochopiteľné, že to začala riešiť a bojí sa o mňa. Ojednala ma k nejakému psychológovi, kt. je zameraný na tento druh problému .. Neviete mi niekto , kto týmto prešiel povedať ako to bude prebiehať ? čo sa ma bude pýtať ? To tam so mnou pôjde k nemu aj ona ? ( pretože pred ňou o tom neviem rozprávať )Pomôže mi ? .... :/ bojím sa toho
Problem s bulimiou
veronika_
Mama môže ísť s Tebou ako doprovod ale ak si to neželáš tak ten psychológ s Tebou bud hovoriť len medzi štyrmi očami,ja v tom nevidím problém.Nemusíš sa báť.
tak Veronika, ... nie sme stroje, ... minimalne si najedovana, ... ano aj to je nieco, ...pokrok, ... paci sa mi to, ... len tak dalej, ...
Prečítaj si to ešte raz - napísala som ,že je to pochopiteľné nie nepochopiteľné . Polopate- chápem , že sa o mňa bojí a viem, že je to problém, chcem ho riešiť, ale bojím sa - bojím sa, že to nezvládnem a bojím sa, že toho, že síce ma moja mamina má rada, asi nedokáže celkom pochopiť, čo sa so mnou momentálne deje , takže ak bude pri sedení so mnou nebudem až tak otvorená . Tak som sa predtým chcela porozprávať s niekým, kto si tým prešiel , prípadne prechádza. ...
narok nie naror
... pozri sa, dievca, bulimia je vazny problem, moze roky trvat, psychicky Ta moze celkom zlozit, ak nie aj viac, takze lekar ... celkom urcite, s mamou alebo bez mamy, ked s nou nechces ist, ... nebudem Ti vycitat Tvoje slova, ze to povazujes za nepochopitelne, ze sa o Teba boji, ...mas naror na svoj nazor, ... hore hlavu, zacala si, tak pokracuj, ...