ako mam zacat odznova zit? sice sa mi nestalo nic tragicke ale mam problem sama zo sebou a to uz velmi dlhu dobu...kamoska mi pozicala dwd The secret ..a videla som to uz vela krat ale nepomaha to sice mam po tom lepsi pocit zo samej seba a ludi okolo mna ale to je vsetko a tam to aj konci...stale nastava situacia ked sa dostanem do depresivneho stavu...ja uz vazne neviem co mam robit co mam zmenit..nebavi ma to uz...niekedy premyslam ze to asi ukoncim...ze preco sa mam stale takto trapit...ostatny mi uz zacali aj nadavat aby som sa uvedomila ale ja stale vo svojom vnutri bojujem a to uz cele roky..:(
ako mam zacat odznova?
brenda, konkretne ti nepoviem, kde takych ludi hladat, lebo su okolo teba, len treba otvarat oci....pomahat mozes hocikde, je tolko organizacii kde tvoju pomoc velmi radi prijmu ze az......len treba chciet.....a tam sa vela naucis a zistis mnohokrat aky mas krasny a bezstarostny zivot.....a daj sa na to kreslenie...
m mlk
tak napr ma bavi kreslit obrazy sice som uz bola na par kruzkoch ale chcem sa naucit nieco viac kreslit tak sa dakde zapisem...:)..alebo dakde na tanec alebo na jogu tak to skusim dakde vyhaladat a ist..::) a uvidime ci to bude lepsie..mohlo by..:(
Brenda, a co ides skusit?
hrncek
a kde takych ludi alebo cloveka najdem? napr??..hej nad tym som uz rozmyslala ze budem pomahat druhym..alebo co am bavi...ale neviem ako to zrealizovat..ja viem ze to neni dobre ked placem a lutujem sa..:(...tak nieco skusim teda...:)
terapia napr. porozpravat sa s clovekom, ktory sa ludskej dusi rozumie naozaj a nie len akoze....je ich malo, ale treba byt trpezlivy, zmenit postoj k zivotu sa neda len tak zo dna na den....skus vyhladavat rozne situacie,stretavat sa s ludmi, ktory maju tazky zivot a zvladaju ho s prehladom, zacni pomahat, daj sa na dobrovolnictvo, napln svoj zivot niecim, co ta bavi, naplna, situaciami kedy si uzitocna......je vela sposobov ako si pomoct, len treba hladat a zit nie iba prezivat a plakat nad sebou....
m mlk
a mozno by pomohlo zmena vzhladu, zamestnania alebo ludi ktory nas obkolopuju neviem...ja som taka ze potrebujem okolo seba ludi co ma nabiju dobrou naladou a pomozu mi..tak takych aj vyhladavam..ale nemozem byt s nimi stale a to je zle lebo potom mi chodia zle myslienky po rozume..
Brenda, ja som tiez precitala vela clankov s touto problematikou, ale... stale mi nic nepomohlo... ono to chce nejaku radikalnu zmenu... ale neviem, co by to malo byt a ako to urobit... :(
m mlk
sak to ze neviem ako...uz som pocula vela rad od rňdruhych ale co ked an to nemam cas napr ist na daky kurz alebo tak ..
hrncek
bojujem sama zo sebou chcem dosiahnut toho aby som mala lepsie nalady a vsetko brala z lahkostou a bola nad vecou a nie sa stale ponizovala a neverila si...ale nejde to..:(
Brenda, ja mam presne ten pocit a tak strasne by som zacala odznova... a lepsie... a neviem ako na to :(