Som normálna?

Príspevok v téme: Som normálna?
zu_liana

Je to síce na dlhšie ale skúsim to... som 12 rokov vydatá, máme dve deti a neviem ako ďalej. Stále mám pocit, že manžel mi niečo skrýva, alebo že myslí pri milovaní na niekoho iného,podozrievam každú čo sa mihne okolo nás...že s ním niečo má. Doma je milý k deťom, venuje sa im, ale sú dni ked príde neskoro a potom má problém mi to vysvetliť. Cítim že si niekedy odpovede vymýšľa. Zatiaľ som sa neznížila k tomu aby som ho sledovala, snáď ma k tomu zúfalstvo nedovedie. Ked sa ho na to spýtam priamo, tak mi povie nech nebudem hysterka a nenamýšľam si, na druhej strane mi nikdy nepovie "ľúbim ťa" a ani na verejnosti mi neprejavuje náklonnosť, maximálne tak sa držíme za ruku. On je síce taký odkedy sa poznáme, aj ked pred svadbou to bolo iné, vtedy to nebol u ňho problém. Vadí mi to, že sa mi nevenuje tak ako predtým. po sex. stránke je to ok...nemôžem mu nič vyčítať, je to dokonca oveľa lepšie ako kedykoľvek predtým, len ...ja neviem chýba mi taká tá láska a náklonnosť z jeho strany. A ešte k tomu, ak stretneme nejakú inú známu tak sa k nej správa úplne inak ako ku mne a rozpráva sa s nou o ovšeličom a ja mám pocit že toľko a takto sa so mnou nikdy nerozprával...a potom sa doma pohádame a ja mu vyčítam, že niekoho má... som normálna????

jajka001_

mozno ti klame co sa tyka prichodov ale nemusi v tom byt ina zena. mozno sa mu nechce zbytocne vysvetlovat, mozno ho zbytocne trapis vypocuvanim tak ti povie jednoduchu verziu.
neziarli na kazdu ktora sa okolo neho mihne. nemysli na to ci mysli na inu ked spolu spite.
ak vam chybaju neznosti, zacni s nimi ty a pracujte na tom nech sa do vztahu vratia
to ze sa vykecava s niekym koho stretne je normalne, ine by bolo ak by ju balil, to ze sa s nou rozprava ti snad nevadi
vidno ze vam viazne komunikacia, nemate sa o com bavit? mate nejake spolocne zaujmy, okrem deti?
na verejnosti by si chcela okrem drzania sa za ruky co? bozkavanie? ono ta faza burlivych prejavov lasky je uz urcite za vami
nemas nic konkretne, podla coho by ta mal podvadzat.