Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava na internate

jajkafr

Maruska
ja som na intráku už tretí rok... keď je horúco je to dosť blbé každý deň si musíš kupovať potraviny a z domu si môžeš zobrať jedlo max. na nasledujúci deň... v zime je super lebo okno prípadne balkón používame ako chladničku často mi zmrzne potrava, ale to sa dá lepšie ako keď sa skazí... na každom internáte by mala byť miestnosť s mikrovlnkou takže si môžeš vziať varené jedlo z domu a v mikrovlnke prípadne na spomínanej dvojplatničke len prihreješ... no si väčšinou jedlo, ktoré môžeš držať dlhšie aj pri izbovej teplote... chlieb, knedlík... v núdzi si opražíš chlieb vo vajci alebo osypeš knedlík kakaom a poleješ roztopeným maslom :) ja osobne si kupujem vždy musli alebo cornflaksy k tomu jogurt, alebo mlieko a mám minimálne raňajky a večeru... každá škola má svoju jedáleň predpokladám že aj tá tvoja skús sa na to opýtať... obedy aj večere ťa vyjdu pomerne lacno u nás to je tak, že 1 euro prepláca štát a ja my platíme za obed alebo večeru 1,33... rýchlo pripraviteľné sú tiež sáčkové polievky na zalievanie hoci niesú zdravé, ale raz za čas nevadí :) ak by si mala ešte nejaké otázky kľudne sa pýtaj... prajem pekné bývanie na intráku dobré spolubývajúce a úspešné štúdium