Hrozný orgazmus

Príspevok v téme: Hrozný orgazmus
nutela123

Mám taký problém,,,Od kedy sa začal môj priateľ ládovať tabletkami na cvičenie, nejak nám to neklape v posteli. Nejde o steroidy (tie už raz skúsil tiež a dopadlo to katastrofálne - teda čo sa posteľnej stránky týka, od vtedy si ich nedal). Neviem či to zaregistroval aj on, ale ja teda značne. Nie som povrchná alebo čo, ale tiež som len žena. Dosť ma to štve, pretože zo začiatku to bolo vždy krásne,,, Teraz si ani nepamätám kedy som bola naposledy, keď aj tak to trvá asi 2 sekundy,,, a ten "orgazmus" je taký slabý ,,, Píšem sem kvôli tomu, lebo mu to nemôžem povedať, je veľmi citlivý a už dávnejšie keď sa toto dialo a naznačila som mu to a to veľmi jemne hneď začal s rečami že je neschopný a pod. Nemyslím že som tomu na vine ja, vždy som dokonale uvoľnená, sex s ním si vychutnávam (alebo teda vychutnávala,,,), všetko to pripisujem tým tabletkám. Pochybujem však že ich kvôli mne prestane brať, pretože to nebol lacný špás - budem musieť počkať kým ich nedožere. Ani neviem ako mu to mám dať vlastne najavo že tie jeho tabletky vadia (skôr vedľajšie účinky,,,). Ak má niekto podobný problém, skúsenosti s takýmito tabletkami, budem rada.

cherry76

moj priatel sa v tomto dosť vyzná a hovoril mi o nejakých takých sypačkách čo ked berieš, že sa ti napr nepostaví alebo sa nebudeš mocť urobiť a tak...takže može to byť všeličo...

nutela123

ja neviem ako sa tie tablety volaju, su toho plne pytle,,, on tvrdí že to mu bude stačiť na také 2 mesiace, volakedy sme to robili aj 5 x do dňa hockedy, teraz to robíme raz on sa spraví a ja potom už nemám šancu lebo už sa mu ,,,,ale ešte raz hovorím že niesú to steroidy, to si potom aj sám uvedomil že spravil debilinu, vtedy sa dokonca zlakol že už mu tak navždy ostane :D

AdamKrt

Co robi partner zle ? Ak on nema problem, napr. ze ho ma menej tvrdeho, ze ma problem s erekciu, tak prosim, bude to problem. Ale z toho co popisujes sa skor zda, ze priatelovi sa nedeje nic ine, len Ty si to zacala inak vnimat. Poloz si otazku, co sa zmenilo, co je ine. Ak robi on vsetko rovnako a nezmenilo sa u neho nic, tak je to potom u Teba.

Mozno len vasen zacina oprchavat...