Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tridsiatničky bez chlapa - sem! :-)

Príspevok v téme: Tridsiatničky bez chlapa - sem! :-)
purple girl

:-)))

Nejdem nadávať na chlapov, nejdem sa sťažovať , že som sama....len by som chcela také osobné "výpovede" vás, ktoré zapadáte do tejto kategórie :-).

Ide o to: že dnes je to bežný jav, keď žena okolo 30 ešte nemá deti, nie je vydatá...je to z rôznych príčin: napr. budovanie kariéry, v horšom prípade už po rozvode, či len jednoducho, lebo ( ospravedlňujem sa, že použijem tú trápnu frázu :-) ), ešte "nestretla toho pravého".
Ja sama patrím do tejto kategórie. Keď moje kamarátky na strednej začali riešiť frajerov, ja som bola zakomplexovaná až po uši zo svojho výzoru, bola som totálne nespoločenský typ - čiže nejaká študentská láska nehrozila. Postupom času som na sebe troška zapracovala a hlavne som sa na seba začala pozerať ináč a už som nebola až také "škaredé káčatko"...lenže vtedy ak o mňa aj niekto prejavil záujem, bolo to len z čisto sexuálnej pohnútky a o to som nemala záujem ja :-). Hovorila som si , že raz snáď aj ja niekoho stretnem, s kým si budem rozumieť, bude nám spolu dobre....
Roky bežali.....Potom sa niekto síce objavil, ale bol to "falošný poplach" :-). Bola som pre neho len jedna z mnohých , ale aspoň som si na ňom otestovala,ž nemám srdce z kameňa, ale dokážem sa aj zamilovať. Keď to prebolelo, skúsila som zoznamku - spoznala som zopár typkov, na ktorých som sa aspoň dobre pobavila ( nechcem byť hnusná, ale po svete fakt behajú všelijakí šialenci :-) )....a potom som spoznala úžasného človeka, prežila s ním krásnych 5 mesiacov.....a potom mi povedal, že už v tom nechce pokračovať, sám nevie, prečo, ale nie....
A tak som zase sama. O mesiac budem mať 29. Nechcem teraz riešiť nejakého nového chlapa - nehovorím, že mi nechýba blízky človek, objatie, spoločnosť, ale nechcem nič siliť - doteraz v živote mi to vychádzalo tak, že sa mi viac-menej splnilo všetko, čo som chcela - aj keď reálne časové termíny sa mi nezhodovali s mojimi predstavami :-), ale splnili sa.
....LENŽE...žijem v malom meste, kde každý pozná každého....otázky typu: kedy sa budeš konečne vydávať? sú na dennom poriadku...každodenné narážky kolegýň( všetko vydaté ženy)....ľútostivé pohľady kamarátok a tie ich falošné reči: ako ti je len samej dobre!....náreky starej matky, tetky, susedy: budeš mať problém otehotnieť, zle sa ti bude rodiť, dieťa nemusí byť zdravé....atď......všetko toto, keď som to počula z času na čas, mala som pripravenú nejakú trefnú a vtipnú odpoveď :-).....ale tá frekvencia sa stále zvyšuje a počúvať to každý druhý deň, ma už nebaví a úprimne povedané, začínajú mi z toho tiecť nervy....Keby že sa môžem vyhovoriť na kariéru - ale žiadnu nemám :-), len si tak žijem potichúčky - pracujem, študujem, športujem, cestujem...momentálne sa snažím nájsť lepšiu prácu, aby som si zabezpečila vlastné bývanie a pomaly si začínam pripravovať život, pre prípad, že sa naozaj nenájde nikto, kto "by ma chcel" :-))))

Ako som povedala na začiatku, dnes je situácia, v akej sa ja nachádzam bežná, ale ja mám tú smolu, že žijem v spoločnosti, kde je zaužívaná šablóna: škola, zamestnanie, svadba, deti...a ja sa cítim divná, lebo ju nespĺňam, narozdiel od všetkých okolo mňa :-).
Iste som otvorená novým možnostiam, rada by som raz mala vlastnú rodinu...ale môže sa stať, že sa to nestane - v tom prípade dúfam, že nájdem spôsob ako "vyplním" svoj život......

Preto by ma zaujímali "príbehy" tých, ktoré patria do tej istej "škatuľky" ako ja :-)......aká je vaša situácia?....ako ju vnímate? .....spokojné/nespokojné?...

Ďakujem.
Pekný večer prajem všetkým:-)

katka...

Presne mne mama hovori, ze ma chce mat uz na "poriadku". Akoby som teraz nebola kompletna, neschopna samostatneho zivota.

zazula25

samuelaa: ono rodiacia si myslia, ze kym nemaju dceru vydatu, tak ju nemaju "na poriadku"...ale zato stary mladenec je povazovany za frajera...hlupe predsudky. A s pouzitelnymi muzmi po 30-tke je to naozaj tazke. Zijem v mesnom meste a tiez nemam kde stretnut fajn chlapa, tiez uz mama nejake naroky a o to je to tazsie :)) Aj ked ako nezadana a pomerne atraktivna zenska mam teraz problem s roznymi navrhmi zo strany muzov - a aj ZADANYCH!...neviem preco je to tak, ze o slobodnej zene v nasom vekus a automaticky predpoklada, ze skoci do postele s kazdym...hneva ma to. Navyse ked vidim ako sa ti chlapi spravaju ku mne, taks a bojim ist do dalsieho vztahu...

Samuelaa

Zazula25, tak to je pravdiva vyhovorka. Mne ludia nevravia naokolo nic a aj keby, mna by to netrapilo. Co by ma trapilo by boli moji rodicia a tych som uzemnila hned na zaciatku. Povedala som im, že či by chceli aby som si vzala hoc koho len aby mali vydatú dcéru a potom sa rozvediem alebo sa budem trápiť celý život?? čo bude lepšie? Odvtedy mi ani nenaznačili že by sa potešili keby som bola vydatá, mala rodinu..atď...

Samuelaa

Patrím do tejto kategórie, mám 32 a nemám vážny vzťah. Som pracant, ale nenazvala by som sa karieristkou. Žijem vo veľkom meste, mám vlastný byt, zdalo by sa že mi nič nechýba, ale ... Keď sa nad tým zamyslím, problém bude asi v tom, že nemám kde stretnúť "toho pravého". Z práce domov a do práce..Mám ísť vymetať bary? To nie. Chcela by som človeka "nepoužitého":) Ale uznajte, nájsť tridsiatnika, ktorý je slobodný, tak bude buď obsadený, rozvedený alebo mamkin miláčik ktorý sa drží sukne. Môj názor.

zazula25

do 30-tky me teda este par rockov chyba,a el som na tom podobne...ja mam za sebou 4 rocny vztah, ktory skoncil strasnym...ale starsnym sklamanim, az niekedy lutujem, ze som ho milovala. Potom som chvilu randila (inac tiez aj cez inmternet) a zistila som, ze mi asi niekto nie je dobry :P Chlap co chce mna, ma nepritahuje a takych, co by som chcela ja...tak takeho som uz dlhsie nestretla :P Poradim Ti dobru vyhovorku, ked sa ma niekto opyta, ze preco som sama, tak im poviem, ze k manzelstvu pristupujem maximalne zodpovedne a nemienim si brat hocikoho! :D V dobe, kedy kazde druhe manzelstvo konci rozvodom je to fajn vyhovorka :))

soffa

dievcata nebojte sa co ma prist to pride,nic vam neutecie.tiez mame vo firme dve 29 rocne dievcata co su sami a su to fajn baby.len maju trosku vacsie naroky,ale treba si stat za svojim,takze im aj vam drzim palce.

ruth 13

ja mam 23, tiez som ked som bola mladsia nechcela chodit s niekym kto sa mi nepacil a bola som nesmela oslovit niekoho kto sa mi pacil....pred rokom som stretla niekoho do koho som sa az po usi zamilovala bol stredom mojho zivota...a skoncilo sa to totalnym sklamanim pre mna...tiez si uvedomujem ze cas ide a mozno budem sama aj v tridsiatke hoci nechcem ale mam problem uz niekomu doverovat, zda sa mi niekedy ze vsetci len klamu...

katka...

Ja mam 27. Som na tom podobne ako ty. Okolo mna kazdy niekoho ma. Citim sa uz ako chudera medzi nimi. Tiez tie pohlady, ako by som mala lepru. Ale ja nechcem byt s niekym ku komu nic necitim, len preto, aby som sa mohla ukazovat, ze niekoho mam. Skusila som to v minulosti a nedopadlo to dobre. Nedavno som spoznala fajn chlapa, som sa tesila, ze konecne je to ten, na ktoreho som cakala. No bol to omyl. Totalne sklamanie. Nasiel si inu. A uz fakt nemam chut teraz nieco riesit a zas sa sklamat. Ale bojim sa toho, ze ostanem sama. To nechcem. Tiez chcem mat deti, rodinu. Uvedomujem si, ze cas uteka. Ale neviem co s tym robit. Mozno mi je sudene ostat sama, ale ja sa s tym nechcem zmierit. Chyba mi blizky clovek, objatie, pochopenie, podpora.