ahojte,pre par dnami som nasla v dm novu farbu na vlasy syoss..:) nevie niekto aka je?
Novinka - farba na vlasy Syoss
Kúila som si farbu Syoss a čakala som od nej zázraky....neprekvapila ma ničíím a navyše veľmi štípala...bol to odtien ladový perleťový blond a chytilo to skôr do žlta...neodporúčam..najkvalitnejšie a najbezpečnejšie sú farby na vlasy značky garnier...vždy chytia správny oditen a...neštípu..
vlasky su uz nafarbene, a som celkom spokojna, aj s farbou, aj kvalitou vlasov po zafarbeni... vrch mi chytilo trochu svetlejsie, tam ju vidno najkrajsie... bol to odtien ladovy gastan a chytil tak do cervenohneda... ked sa farba viac vymyje, bude este krajsia podla mna... tod moja skusenost
Mne vyhovuje farba aj sampon na objem..
tak to ma prekvapuju vase nazori, som myslela ze to bude zlá farba, lebo šampony su strasne :D , ale tak kazdemu sadne niečo ine
ahojte,,, mne sa paci ich stranka, najma "pomocka pre vyber odtiena" www.syoss.sk
vyskusala som ju, aj som si uz vybrala odtien,,, zajtra si ju chcem kupit aj hned nafarbit, som zvedava ci mi ta farba chyti tak ako si predstavujem...
Jaska tu 100 som si dala a bola som ako kura , teda tu si nekupuj urcite ak nechces mat uplne zlte vlasky.
Tak uz som nafarbena :) Dopadlo to ok. To co som mala tmave vyrastene konceky mi chytilo tak na zlato, ale to mi vzdy tak chytala aj ta palettka, az postupnym farbenim to vzdy bledlo. No a ten zvysok mam trosku bledsi ako predtym. Takze som spokojna :)
Inak, bola som v tescu a nasla som tam palette natural colors, odtien 100 alebo 219 vyzeraju celkom zaujimavo! Ta 100 bola podla vzorkovniku biela, na krabicke je taka zlata. Tak mozno nabuduce skusim zase tu :)
www.palette.sk
vacsinou som pouzivala palette, lebo jedine co vytiahla bola palette odtien bud platinova plava, alebo ta velmi svetla popolavo plava, lebo nenavidim zlty odtien, ked je blond tak to ma byt blond a nie zlte. Niekedy som si kupila aj Garnier, lebo tie paletky hrozne susia vlasy, a tam bud odtien sahara ale ten chytal do fialova alebo potom pieskovu blond ale ani ta mi to nevytiahla do bielucka. Kupila si si ten syoss? Neboj ja som si to nechala dlhsie ako je tam napisane, a nevysusilo mi to vlasky, a ten balzam potom je tiez celkom dobry. A ta londa, pozerala som vzorkovnik, keby si videla aka bielucka bola vo vzorkovniku, a na krabicke je zlta , tak neviem coho sa drzat. Ja som este nenasla odtien ktory by mi vyhovoval, aj ano ale uz sa neda nikde kupit, bol to palette natural colors tie zelene krabicky oditen myslim ze 218 ale uz sa neda v drogerii dostat, ten bol velmi dobry. pouzivala som ho asi 2 roky. ale teraz ked uz nieje tak neviem nikdy ktoru si kupit. Napis ako si dopadla potom.
Lelinka, farba kupena, cez vikend farbim :)
Aku farbu si pouzivala doteraz, ked si mala tiez take bleducke vlasy? Ja som poskusala vela farieb, kym som nasla tu palettku a konecne mala odtien aky chcem. Lenze to vysusovanie z tej farby je strasne :(
Tu londu omrknem v DM-ke. Ja som tam uz po krabickach pozerala, ale nic do biela som nevidela. Preto som si asi ani nevsimla tu, co pises, ked je na krabicke zlta.
Som zvedava, ako mi to chyti. Ono ja v podstate mam tmave len tie vyrastene, takze mozno tam mi to chyti slabsie, ale postupnym farbenim to bledne aj po tej palettke. Len dufam, ze tato syos nebude tiez taka vysusujuca!
Jaska tak to ti tak na bledunko nechyti, nechyta to do zlta to vobec nie ale az tak bledunko to nechyti, to ja mam teraz podobny problem, kupila som si loreal Excell10 ci jak sa vola ta farba odtien svetla ladova blond , ostala som tmavohneda, skoro som sa zblaznila, vies si to predstavit, tiez som mala bielucku blond, a teraz to neviem ziadnou farbou vytiahnut do bielunka. Vies co chvalia LONDU , odtien super blond, neskusala si , je tam napisane ze vytiahne az o 5 odtienov, ale bojim sa ze chyta do zlta, lebo na krabicka je taka zlta.