Bez limitu, oslobodte svoju fantaziu... Myslim povolanie, ale aj zivotny styl, alebo hoci aj osobnost...
Co by ste chceli byt?
hm, nieco na tom bude. predsa len, sediaca zena bafkajuca fajku mieru nevyzera moc pritazlivo :) a lepsie byt krkom ktory kruti hlavou...
jasné, lovcov nikdy nie je dost.
urcite sa rozrastieme, šaman sa nájde, a kym nie, môžem ho zastupiť. budem veštiť z kostí a tak :)
už aj meno sa mi marí...čosi s vetrom...Letná Víchrica? nieee....Jarný Vánok...nie, prislabé...hmm..Nočná Búrka :))
Jajka, lost ešte nevie aké hrozné je šéfovať dvom neskrotným indiánkam.. neboj, budeme mu robiť zle a búriť sa a on z nás ošedivie :) Ale náčelníka musíme mať.. to kde by sme boli. Mladý Medveď.. pekné :)
Šamana vôbec nevidím ružovo.. toho asi nenájdeme. Ale rozmnožujeme sa.. aha - nestifa.
Nestifa, lovcov nikdy nie je dosť. Ty si dlhovlasá indiánka či mladý bojovník? Trochu sa predveď - prezraď tvoje zručnosti, talenty.. nech vieme aký poklad sa hlási do nášho kmeňa. NEschopákov NEbereme.
He-he a ja som si vymyslela meno - Besná Veverička.
no hľa!tak ja tu lovím bizóny a nejaký chlap je náčelník lebo je chlap! uff! a ešte k tomu Mladý medveď! ešte ani skalp neulovil. toto si musíme prediskutovať. howgh.
musime zohnať šamana...
:) Ja viem strielat celkom dobre. Tak vam mozem zastrelit toho bizona:)
jajka ty sa nezdáš :) zabiť bizóna.. Dranie z kože NEmôže byť ťažké, naň sa hlásim dobrovoľne. To pitvanie sa mi zdá ťažšie, to by som obišla a len tak skraja odrezala všetko mäso, čo by som videla. Vegetariáni nemôžeme byť, z čoho by sme postavili stany, aj obliecť sa treba.. aj keď to mierne pásmo.. stačia nám sukienky z paliem? :) Nie, nie vegetariáni nie, tí vôbec nie sú akční.. to lovci sú.. hm.. romantickejší, svalnatejší, majú lepšiu kondičku (keď naháňajú antilopy namiesto pozerania ako rastie tráva).. a tak.
Názov ostrova.. neviem. Napadlo ma len KamaOle.
Lost.. juch! Jajka kukaj, ďalší chlap v kmeni. Potrebujeme náčelníka a pretože tvoj muž je nezvestný (internetovo neprítomný), jediný kandidát je lost. Čo na to povieš, lost? Budeš náčelníkom Internekitov? A tiež, mali by sme si vymyslieť nejaké pekné indiánske mená..
Atrej z rozpravky Nekonecny pribeh lebo bol pekny odvazny mal bieleho kona a vedel si pokecat aj so starou korytnackou a tak dalej....
ja by som toho bizona zvladla :) ale drat z koze a pitvat a rezat brr..mozeme byt vegetariani?
a názov ostrova?
Lost ale viacej by si sa nám s jajkou hodil do nášho kmeňa. Vieš zastreliť bizóna? Ak nie zastreliť, tak ho môžeš aj holými rukami zabiť.. trúfaš si? :)
Jajka, zhrniem to. Sme divoký kmeň Internekitov, bývajúci na ostrove, po večeroch tancujúci pri kockatom toteme s káblom okolo krku.. no neni to krásny život? :) Všetci nám môžu závidieť..