Dobrý deň. chcela by som sa poradiť v tom že akým spôsobom by som sa mohla vzdelávať v oblasti zdravotníctva. Študovala som na obchodnej akadémií a teraz študujem na ekonomickej univerzite avšak vždy som sa veľmi zaujímala o zdravotníctvo/medicínu a chcela by som sa vzdelávať v tomto smere. Nechcem byť žiadna sestra ani lekár len by som sa rada naučila niečo nové aj pre radosť. Aké kurzy existujú alebo aká možnosť by existovala pre mňa? velmi pekne vám ďakujem za rady.
Vzdelavanie sa v oblasti zdravotníctva
urgentna medicina je uz specializacia. studuje sa vseobecne lekarstvo- medicina a nasledne moze byt atestacia z urgent. mediny
jajuša
urgentrná medicína? to znie veľmi dobre..ty ju študuješ?
ooooo
fakt sa chystáš na medicinu?? :)))jééjj to je superr
To fakt by som mohla studovat na nejakej univerzite?aj ked som sa nikdy nic podobného neucila? a neviete aké kurzy existujú a zvyčajne kolko trvaju? dakujem za odpovede inak :)
Ja by som tiež chcela isť na Bc na zdravotnicku univerzitu odbor ošetrovatelstvo. Len musim isť na denne a neviem kto by ma živil :-) takže som to vzdala, škoda.
bikerka a prečo sa tomu nechceš venovať aj profesionálne? Ja som tiež z obchodnej a tento rok sa chystám na medicínu...v ekonomike sa fakt nevidím...
Ahoj :-)
Ak chceš iba kurzy, tak skús červený kríž, alebo zdravotnícke univerzity. Robia všelijaké, ale musíš si to zaplatiť.
Ešte môžeš ak veľmi chceš si urobiť bakalára v nejakom zdravotníckom odbore. Nemusíš mať strednú zdravotnú ak ideš na denné štúdium. No neviem či by si to potom finančne zvládla. Môžeš skúsiť urgentnú medicínu, je to veľmi zaujímavé :-)))
alicameister@gmail.com
Dakujem.
bikerka: Nechaj tu mail.