chlapec sa neoziva

Príspevok v téme: chlapec sa neoziva
martuška

Ahojte prosila by som si radu čo mam robiť ked sa mi už priateľ mesiac neozýva a ani vôbec na spravy nereaguje už som mu poslala dosť sms a on stále nič ani raz mi neodpísal čo mam dalej robiť už som mu aj napísala že je koniec ale len kvôli tomu aby sa mi ozval ale on aj tak nič tak čo mam robiť,aby sa mi už konečne ozval.

isabella

dievca, kolko mas rokov? ja len ked to po mesiaci stale este riesis... asi dost malo... zabudni na neho, nic neries a nevnucuj sa, keby ta chcel ozve sa sam...

martuška

No tak nič sa mu zatým nestalo,lebo sem tam ho vidí kamarát môj.To ked sa mi vôbec neozýva tak to už môže byť koniec,síce to si myslím aj ja že asi je koniec ale aspoň mi to mohol potvrdiť že už nechce nič mať,volala som mu tiež ale ani mi nedvíha tel.tak či mu mám skúsiť z druhého telefonu zavolať či mi dvihne alebo už mam definitívne naňho zabudnúť.

isabella

pokial boli sms dorucene, tak aj keby sa s nim nieco stalo, tak za ten mesiac sa ti niekto z jeho pribuznych ozve... vysral sa na teba, zabudni na neho...

nestastny

mozno sa mu nieoc staloa ty o tom ani nevies ale pochybujem :D, zrejme sa na teba s prepacenim vykaslal, je to chudak ze ti nedokazal povedat ze je koniec a riesi to ignoraciou