Lapacho

Príspevok v téme: Lapacho
rena23

Kedze viem, ze je tu vela ludi s roznymi zdravotnymi problemami, musim sa podelit o svoju skusenost s cajom lapacho. Permanentne som mala zle hepatalne testy a oslabenu imunitu, nic nepomahalo. Potom som sa docitala o liecivych ucinkoch caju lapacho na pecen, detoxikaciu organizmu a posilnenie imunity. 5 mesiacov som pila cca liter tohto caju denne s medom, prave mi prisli hepatalky - su uplne perfektne. A chora som v priebehu tych par mesiacov tiez nebola ani raz, dokonca som nemala ani nadchu. Vyriesili sa mi aj psychicke problemy (trpim uzkostnou poruchov - za toto obdobie som nemala ani jeden atak(!), co vsak nemusi suvisiet len s cajom). Nijako inak som zivotospravu nemenila, aj ked by asi nebolo odveci. ;-) Vsetkym odporucam! :-)

Nephilim

Pripájam sa, Lapacho je veľmi dobrý čaj, napr. ak máte vyrážky, tak zmierňuje zápal, ked si priložíte vrecúško na postihnuté miesto:-)

zu17

suhlasim s tebou, tiez ho pijem - sice nie az tak vela, ale tiez mi pomohol pri boji s oslabenou imunitou... Tiez odporucam!