baby,aj vy ste take zavisle na sladkom ako ja? ta moja sladka pazravost mi priniesla 10 kg navyse:-(...podarilo sa niekomu prekonat tuto "zavislost"?
Sladkožrút
ja som sladkosti vymenila za inú závislosť-kávu s mliekom, pijem ju bez cukru, ale so sladidlom a plne mi to vynahradí tú sladkú chuť...
ups to malo byt s i :)
jajka001: no co uz, som zavyslak :)
a co robis ty ked si nervozna? lebo ja mam pocit ze by som vysocila z okna kebyze si nedam cokoladu niekedy, alebo chipsy, alebo...hm tusim pojdem spat
baby pridavam sa...ja nemam problem denne zjest tabulku cokolady, nejaky ten keks..a este aj cukriky alebo co....som riadne zavisla ..ale to posledny jeden rok..ako som bola s priatelom na brigade cez leto..sme stale len sladke jedli...a doteraz sa toho neviem zabvit jooj :(..sice zatial nemam kila navyse..ale asi to bude tym..ze ja si "normalne" jedlo nahradzam sladkym no..kebyze jem aj jedno aj druhe..och si to ani predtsavit neviem :(
jeanny - toto su vyhovorky :) a nepotrebujes sladkosti na odreagovanie. to co si popisala su fakt obrovske mnozstva. ja zjem denne jeden keksik a zda sa mi to dost vela
ja uz tiez musim zacat :( ale aj teraz mam neskutocnu chut na sladke len uz je hrozne neskoro :( ono je pravda ze sa da odvyknut, ale potom pride stres, depka alebo nieco take a som zasa tam kde predtym...clovek nejaku drogu potrebuje aby zvladal zatazove situacie
inak, nechcem strasit ale taketo mnozstva cukru...pozor na cukrovku
jeanny: ja som natom podobne-bezne cokolada milka 300g,horuca cokolada so slahackou,zakusky,keksy atd....dnes sme boli na oslave,doteraz mi je zle od tolkych kolacov,od zajtra zacinam,musim obmedzit sladke,uplne,lebo ja ked len ochutnam,tak uz sa neviem zastavit...
ste precukrene, cukor je droga, cim viac toho zjete, tym si viac pyta. ked zjes take mnozstvo sladkosti (uff!) tak postupne znizuj "davky" , tak ako pri zavislosti na inej droge.
tym "brutalne sa prejem" ja zvyknem myslet jednu-dve cokoldy, velku krabicu keksikov, plus nejaku tycinku, pripadne kolacik...podla toho co sa nachadza v dome :)