Problemi koli HAK?

Príspevok v téme: Problemi koli HAK?
DIANKAQ

UZ som tu raz pisala ale nik mi na otazku neodpisal bola som na gynekol.prehliadke a poslala ma gynek.na USG pecene beriem skoro 2 roky HAK to mi este v uvode oznamila sestricka nechapem naco ma tam posiela som nejako chora ?este som to nikde nepocula ze tam poslal gynekol na vysetrenie koli HAK aj na stranke anticoncepcia.com som pisala gynekol a ten mi odpisal ze to nieje vobec bezne tak co ma tam posiela uz sa velmi bojim ja tam asi ani nepojdem ak mi to niekto nevysvetli....

rena23

Mozes byt rada, ze ta tam poslal, ked beries HAK, ktora je enormnou zatazou na pecen, aspon zistis, ci ju mas zdravu. Keby mal podozrenie na vazne ochorenie, tak ta najskor poslal na gastro, tak sa zbytocne nestresuj.

soffa

len nestresuj.gynekolog by mal brat krv kazdy rok ak beries hak,koli vysledkom pecene.mozno si mala zle pecenove testy,hovorim ze mozno tak si to chce overit.aj mojej kamoske kazdy rok mala dobre pecenove testy a na posledny krat ich mala hrozne,ze ich musela vysadit,dokonca nesmela nijake brat.a detoxikovat si pecen.

ježkove oči

najlepšie spravíš ak pojdeš, aspon sa nebudeš musiet utapat v neistote a nevedomosti. fakt sa jedna o 5 minut, kym ti to urobia.

DIANKAQ

ja som sa hned na to pitala ci to je bezne chodit na USG pecene a ona ze to je bezne vysetrenie,lenze mne to nedalo a tak som sa este pitala na stranke anticoncepcia .com a gynekol mi odpisal ze nerozumie preco ma tam posiela ze to vobec nieje bezne ...ci koho tam uz gynekol len tak poslala?

DIANKAQ

KRV mi brala este davnejsie a nic mi nepovedala ze boli zle vysledky to by mi potom preco nezakazala dalej brat HAK ak mi skodi na pecen!Ale veselo mi ju predpisovala,..to som len prisla dnu a sestricka sa len na mna pozrela a povedala ze este pojdem aj na USG pecene a potom mi zobere krv

innna

hlavne pokoj...pokial ta zaujima preco tam ist tak zavolaj doktorke a opytaj sa alebo chod na USG pecene a dozvies sa

ježkove oči

a čo teraz robíš také haló??? keď ťa poslal, tak choď. asi maš horšie vysledky pečeňových testov. aj ja som bola. gastroenterologička mi urobila normalne ultrazvuk a bolo. neboj neubudne z teba. absolutne to neboli a ani to nie je nijak neprijemne.