pocuvaj..ked nebudes nic jest,neschudes,naopak, telo vie, ze nic nedostane tak si drzi kazdy gram. ked budes jest pravidelne, neprezierat sa, len pravidelne jest, tak telo bude vediet ze si zasoby robit nemusi. a ked pridas pohyb, tak aj schudnes.
chcete počuť čo som zežrala ja? ráno dva kúsky koláča, 100gramov sšeného ovica, kinder mléčn rez, jablko, buchta, zas dva kusy koláča to čo vy zjete to mám ja ako raňajky...asim máte anu ja mám ozajstnú miu
to mas z toho ze malo jes...ja som dnes skutocne "zozrala" cele lentilky. fakt tak to je, nejedla som od vcera rana tak som mohla cakat taky zachvat to je normalne ked malo jes tak ta to dostane a nevies co robis. no ja som to nespravila naschval jednoducho som zabudla jest...iba ked to robis naschval...vies ako to bude pokracovat ze? pokasles si organy a zdravie nikdy nevratis...prosim ta...prestan kym sa to este da...jedine co v zivote nevratis je cas aby si napravila chybu...potom bude uz neskoro...vies ako krasne sa da schudnut? aj zdravo! toto naberes naspat ked prestanes. skus to zdravo budes sa uzasne citit nebdues sa trapit...skus to prosim napisem ti ako
dievča moje zlaté, jedz 5x denne menšie porcie, nie obrovské (čo u teba nehrozí), začni cvičiť aerobik (ja cvičím na orbitreku 35 min. denne okrem víkendov), mám 165 cm 48 kg
myslela som to tak ze ked nebudem cely den nic jest v noci dostanem zaachvat zrania..a ked si dam na veceru aspon mrkvu tak ma to naplni,..
kolko vazim? 56 kil a meriam 164 cm moj sen je mat 47 kil..
zachvaty žrania? ked budes hladovat tak nebudes hladna? zvlastna logika.
ak mas naozaj silnu nadvahu a pokusas sa takto schudnut ze nic nejes, tak cakaj jojo efekt.